Hi jak mniemam przeszkadza Ci, ze niektorzy gracze zaczynaja odnosic sukcesy tylko poprzez postac? Bo widze ze na to sie zanosi, ktos wyplynal tylko dlatego bo gra topem, a jego skill jest slaby i gdyby gral kims innym nie mialby szans? Ogolnie nie rozumiem o co zamieszanie i czemu napisales ze bedziesz gral Larsem, jakby to bylo uwlaczajace. Tekken 6 to specyficzna gra i trzeba w nia grac zeby byc dobrym, mogles byc Bogiem Tekkena 5 czy Taga czy innej czesci, ale nie grajac w ta czesc, nie ma szans bycia dobrym i ex sie malo liczy. Ta czesc faktycznie czesto ulatwia granie tanio, przez co slabsi gracze moga wyplynac. Aczkolwiek Lars nie jest taka postacia, nie ma nonszalanckiej wybitki w stylu d/f+2 Paula, gdzie albo wybijesz albo nie i nic sie nie stanie. Zauwazylem ze ludzie najezdzali na mnie, bo nie umieli sobie poradzic z moim (swoja droga zalosnym wtedy) poziomem gry. Teraz jedziecie po innych. Ciekawi mnie kiedy ktos zwyzywa Gajde od noobow i idacych na latwizne graczy. Mysle HiKrush ze bys sie bardzo zdziwil, gdybys zobaczyl ze sporo jest osob, ktorzy graja topami a umieja tez grac postaciami duzo slabszymi. Turniej to walka o zwyciestwo, nie ma punktow za styl, zwlaszcza ze czesto zwyciestwu towarzyszy calkiem sensowna nagroda finansowa. Mozesz pisac o Larsie co chcesz, i nikt nie mowi ze jest to skilowa postac, nie jest bardzo wymagajaca, ale nie jest bezpieczna, wszedzie ma kary, czesto dosc spore (przykladowo lowy). Ludzie ktorzy teraz wygrywaja kapia? Di gra na kape? Firzen gra na kape ( pokaz mi ten nadmiar u/f+3, bo ja w ogole go nie widzialem), Nevan kapi? A moze Gajda?Ja chyba o czyms nie wiem, a bylem prawie na kazdym turnieju w T6, najwidoczniej Hi masz jakies lepsze informacje.