Valens czesto sie tak spina po przegranych. Wiem bo jak z nim wygrywam to straszliwie narzeka
Zreszta Wawer tez cos o tym wie. Zabawne, ze na samym turnieju w lbnie byl dosc cichutki a po wyjezdzie chlopakow sie chyba obudzil
Czy sie myle czy nie, w sprawie Valensa mam to gdzies ale wrazenie takie odnosze.
Z przynerdzeniem to TRUE bo w koncu udalo sie tutaj pokazac jak moze wygladac sensowny poziom walki na MK, bez ruszania dupsk z miasta
Mam nadzieje, ze emocje tak szybko nie opadna i bedzie z kim pograc i tutaj.
Co do filmow to wlasnie sie kompresuja i jak nastawilem wczoraj pelna liste na konwersje to mam 45% od godz 18
Dzisiaj wieczorem powinienem zamknac kompresje i moze jutro zaczne wrzucac podpisy. Mysle, ze jeszcze w tym roku wyrobie sie z podgladem ^^ Jako, ze to pierwsze filmy z lublina na MortlLBN to chcialbym, zeby przynajmniej podpisy na filmie byly ladnie widoczne
Dzieki Kosu za wskazowki bo juz ogarniam troche timeing tego resetu co mi tlumaczyles. Jak uda mi sie znowu wyrwac kamerke to postaram sie podeslac ci ten filmik co gadalismy
mysle, ze sie spodoba ^^ Fajnie by bylo jeszcze umiec go wkladac w walce na spokojnie. Dobra lekcje dostalem tez przy granatach - juz mniej wiecej ogarniam oco kaman przy traptach. Przydaly sie tez walki MS zwlaszcza wciskanie combosow gdy ktos na ciebie skacze OWESOME - zwlaszcza przy KL (mega banalne z jego raczkami) XD. Spodobal mi sie tez pressing Taza i MSa z mieszaniem chipa, overhead'a itp. Nie wiem jak reszta ale ja wynioslem dosc sporo z waszej gry i zamiast emocjonowania sie swoimi ambicjami reszt powinna raczej wyniesc z turnieju jakas lekcje i skupic sie na dzialaniu niz pisaniu pierd0l
Szkoda ze Wroclaw nie przyjechal bo z checia i wasza gre bym zobaczyl
dla tych co nie ogarniaja MK jest proste rozwiazanie
http://www.youtube.com/watch?v=dSaeQkVxFQM&feature=related