Witam, (jak zakładam) fellow Sagat plejera. Jak również zakładam, pisząc o SF, masz na myśli sf4?
Czwórkę, AE2012 dokładnie (chociaż wahałem się czy kupić, trochę zdzierstwo, SFIV, potem SSFIV, potem jeszcze AE za gruby babilon). I tak, fellow Suh-got playa, od SFA3, od kiedy uznałem, że on ma lepiej, bo ma "dynie" na dół i górę
Dobre i złe czasy, żeby się uczyć w coś grać. Pełno tytułów mniej lub bardziej nowych, które są aktywne, więc łatwo znaleźć coś dla siebie, ale w wielu wypadkach mają już silną bazę doświadczonych graczy, przez których start może być ciężki. Powodzenia i witamy na forum.
Dobry czas na naukę bijatyk był na PSX. Wtedy wychodziły dość suto, Tekken 2, potem trójka, Toshinden, KoF'98 czy potem SFA3 (mój pierwszy Street Fighter kupiony "świadomie"). Ale, wtedy grało się na padzie i zapominało wszystko, czego się nauczyło. Kręciły mnie inne gry, Metal Gear czy Resident 2 zajmowały całe dnie.
Teraz wysyp gier był po SF4, jak branża się ocknęła, że ej, ludzie grają w bijatyki. Ale co z tego, kiedy jak sam napisałeś, sezonowcy przestali grać, a ludzie którzy zostali wyrobili sobie skilla. Ja grałem w SFIV od premiery, potem przestałem, wróciłem dosłownie na kilka tygodni do SSFIV i teraz niedawno kupiłem AE i od nowa się uczę (rank C na online, yeah
).
witam
poczatkujacy czy nie - Bursa czeka !
Dzięki za zaproszenie, ale jako mężnie pracujący od 9 do 17 nie mam jak pojechać gdziekolwiek. No i po co wam ktoś do bicia?
Dziękuję Wam za tak miłe przyjęcie!