@Octane
Polityka, tak można nazwać to co teraz robisz
. Najpierw cała akcja, a teraz umywanie rączek. Jak bym miał całą historię opisać widząc ją swoimi oczami to tak pieknie by to nie wyglądało. Nie odbierałem, bo nie miałem czasu, nie muszę odbierać wszystkich telefonów (szczególnie nieznanych numerów), zresztą tak jak mówiłem, pisałem ci na FB co z moich prób przeniesienia terminu wyszło. Proponuję zakończyć ten temat, ja ze swojej strony kolejny raz życzę wam udanej zabawy. Próba połączenia dwóch imprez bez wiedzy organizatora (tawerny), też dobre ! ;] Wpisy pana Aleksandra na fejsie -z jednej strony hamskie z drugiej (znając ww. pana) dobre i śmiechowe ale nie z mojego polecenia, ma prawo pisać co chce, jest użytkownikiem FB jak każdy inny. U nas to już nie jest tylko turniej w gierki, my mamy prawdziwe MMA !!!
Szczytem byla proba flejmowania na ZajmaNa, kolesia ktory praktycznie ROZPOCZAL i pomogl ludzim z Liverpoola robic turnieje w fightery! I pozniej, chcac zrobic pozegnalny turniej w Tawernie (ktory jest od 3 lat!), bo zamykaja ten bar, Ci 'przyjaciele' z Liverpoola i gramitacji oglaszaja (po fakcie), ze robia turniej w ten sam dzien. I jeszcze jada po kolesiu, ktory tak naprawde im to rozkrecil. Powiedz, czy to nie jest zalozne? ; )
Tak miło mi się teraz zrobiło ;*** (potrójny buziak dla duźego Jareszka ;] W fightery może tak, w inne gry gramitacja robiła turnieje bez mojej pomocy (wyścigi, Fpp itd. ). Także swoją markę oni sobie sami wyrobili !