W sumie kłótnia w necie jest jak para-olimpiada, dlatego w to co piszecie nie wnikałem, niemniej chciałbym ze swojej strony paru osobom coś wyjaśnić:
Zajman - wielokrotnie dzwoniliśmy do Cibie z 10000 razy prosząc o przesunięcie turnieju, bo nie myśmy wymyślili termin 30 lipca, tylko BEZ KONSULTACJI z nami zrobił to Liverpool. Gdyby (to co podkreślaliśmy kolejne 10000razy) nie to, że Piotrek wydrukował plakaty i wyplakatował miasto, nie byłoby problemu. Nie kminiłem sprawy, w czym jest problem, skoro wiele osób chciało być i u Was i w Liverpoolu, choć po czyimś poście już zrozumiałem : "z Tawerną się nie zadziera". Spoko - minimum dobrej woli by wystarczyło.
Co do straaaasznie poruszanego przez Was turnieju Tekkena - doskonale wie o tym Tundra, z którym gadałem na gg, że impreza miała być dla WAS i zacząć się w momencie jak przyjedziecie po swoim turnieju do Liverpoola - kto tu do cholery widzi robienie konkurencji??? To samo tyczy się Mortala - mieliście mieć stanowisko tylko dla siebie gdzie gralibyście od 21.00/22.00 w SE. Podobnie z taksami - miało to tylko ułatwić dojazd tym, którzy pisali do nas, że po imprezie w Tawernie chcą przyjechać do Liverpoola. Staram się jak mogę, żeby nie używać wulgaryzmów ale k**wA - odebraliście to tak zajebiście nie tak: jako atak na Tawernę, jako wojnę, kłótnię a przytaczanie prywatnego maila Miha to juz jakaś żenada. Jego zdanie, to jego zdanie, choć w potwierdza się jak nic to, że zamiast po prostu dogadać się i dobrze się wspólnie bawić (w końcu to chyba kilka razy robiliśmy to wspólnie - co nie, PANOWIE), walnęliście focha robiąc zbędne zamieszanie - już pomijam fakt jakie to było strasznie słabe, kiedy niejaki Pan Aleksander Mazowiecki wpierniczył nam na FB, że turniej Mortala jest przeniesiony do Tawerny....
Bez sensu się trolować - miało być dobrze, chcieliśmy dojść do jakiegoś konsensusu a wyście się po prostu obrazili i teraz podnosicie jak to nie jest zajebiscie w Tawernie, a jak c***owo u nas - fajnie wiedzieć to po kliku wspólnych imprezach
"Dziecinne turnieje w Liverpoolu" - nie mam zamiaru Zajman tego w jakikolwiek sposób komentować... podobnie jak tekstów o chęci niektórych "zabrania" psp...
Tyle ode mnie.