Dzięki wielkie za super turniej.
Lokalizacja pierwsza klasa, rozstawienie sprzętu na tarasie było strzałem w dziesiątkę: super widoki i świeże powietrze pozwalały na relaks pomiędzy walkami. ^^ Jedzonko też full wypas, "Mega kiełba z grilla z bułką" dała radę. No i piffko pyszne.
Podziękowania:
- Grey, Kasia, Wacho (no i oczywiście Robson ^*^) - ogromne dzięki za super wypad, pogaduchy i śmiechy: jak za starych dobrych czasów. ^^
- Zajman - dzięki za turniej i masę śmiechu w grupach: "kontakt z bazą" przez słuchawki wymiatał, a na dopingu od kolegów "Dragon tejl!" "Zrób Dragon tejla!" się popłakałam ze śmiechu.
- Rupert - a idź mi z tym Miguelem!
Dzięki za super walki, do końca nie można być pewnym, czy zaraz nie zapodasz jakiejś akcji za 3/4 życia. No i jak zwykle miałeś na sobie jajcarską koszulkę, to już chyba tradycja. ^^
- Nevan - ładnie mnie zjechałeś w DE, robiłam wszystko co chciałeś
Dziękuję Tobie i Oskarowi za nocleg, bez tego byłabym zombie na drugi dzień
- Tokis - dzięki za emocjonujące walki, ale chyba obydwoje nie jesteśmy zadowoleni z naszego stylu gry. W sumie nie pamiętam jak grałam, muszę wszystko jeszcze raz na spokojnie przeanalizować. Low tiers FTW ^^.
- Frizen - niezłe mieliśmy "tekkenowe" sytuacje, szczególnie w walce z Twoim Bobem. ^^ Na moje szczęście były na moją korzyść
Twój Steve jak zwykle na wysokim turniejowym poziomie.
- Gagarin - jedno słowo: przódprzódcztery.
Szkoda że nie zagraliśmy, ale jak zwykle miło mi się oglądało Twoje spary, przypominasz mi o paru rzeczach, których nie robię. No i dzięki za anti-Xiao tip of the day. No i anti-Zafina tip of the day!
- Sepkong - Baek cosplay FTW
- Bart - dzięki za piwko!
Masz fajną Asukę, wydaje mi się że zrobiłeś postępy. I nie mów, że Yoshi jest chamski... bo będzie smutny i będzie płakał
- Scoop - miło było Cię znowu widzieć. Dzięki za powspominanie starych dobrych czasów.
- Gaawa - pomarańczowy to kolor oryginalności i... ekscentryczności.
Dzięki za grę, masz dobrą Asukę tylko brakuje Ci śmiałości w grze.
- Cisu - masz dobry, agresywny styl gry i dobry refleks. Oby tak dalej
- Pawlo, Punisher, TBT - jak za starych, dobrych czasów.
Ale chyba Wam się nie chce grać w T6? Może w Tagu wszystko się zmieni?
- Gajda - współczuję Ci z tym 'Andrzejem', teraz jak Robson się o tym dowiedział, nie będziesz miał spokojnego życia
- Zajcew - ciekawy Mardon, potrafisz dobrze poprowadzić grę. Jak na kogoś kto sam zaczął się uczyć grać, jesteś na wysokim poziomie.
Brakuje Ci tylko jeszcze więcej ogrania i doświadczenia, ale to przyjdzie z czasem.
Osobne duże podziękowanie dla Matt'a i Devila za spary przed turniejem i ogólnie fajny meeting z oglądaniem chorych japońskich pop-show'ów w tle
Mam coraz większą ochotę, żeby zacząć się uczyć japońskiego...