Ja jeszcze do końca nie odespałem bo nie miałem kiedy
3 dni Mega pozytywnego melanżu. Tawerna jak dla mnie z edycji na edycję coraz lepsza, także super, że przynajmniej jeszcze w lipcu się zobaczymy na ostatniej-ostatniej pożegnalno-pożeganlnej edycji
. Z Sepkongiem mieliśmy trochę lipę z egzaminem, ale się wszystko udało ( zdane
) + Sławek miał dobry custom
Gratsy dla zwycięsców, a szczególnie dla Tenshi, która ładnie pokazała jak można zamęczyć przeciwników Yoshem, sam grałem z Gagarinem trochę przed turem i wiem jaka to fajna postać
Rupert - spoko luz sie pyknie
Szkoda, że z ekipą nie mogliście zostać na aftera - za miesiąc trzeba będzie to naprawić
Wacho - git, że się pograło, ale zmęczenie dawało już o sobie znać 3 h spania przez dwie "zakrapiane" doby to jednak za mało... Dla mnie dobrze, że nikt aparatu nie miał pod ręką
Gaawa - zarąbiście było znów spotkać i popykać/pogadać. Oranje ROX :]
Ryld - Mam nadzieję, że na następną tawernę też się pojawisz
Bart - jeden z najlepszych melanż mistrzów Polskiej Sceny
Mace - szkoda, że nie były cię na afterze jak skończysz nauczanie MoL przybywaj za miecha ^_^
Zajcew- Jechać przez całą Polskę na tura - dajesz radę
Cisu - jak kazdy widział częstotliwość ch d/f+2 elektryk godna Ryana Harta, spoko było poznać.
Tokis - musimy częściej grać po %%%
Robson - fajnie, że coś się więcej pykło, mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja
Gajda - dzięki za zarąbisty pojedynek w grupach i sry za patologię w DE
Scoop - mam nadzieję widzimy się na zlocie w Taga
Krel - Daliśmy rade
LTF - Oby więcej takich impr. dzięks chłopaki
Standardowe pozdro dla całej Tawerniano - melanżowej ekipy ! Mam nadzieję, że widzimy się za miesiąc w tym samym, albo nawet większym składzie
O i pamiętajcie CTR i Bomberman ownuje xDDDD Kto został na niedzielę ten wie !