Lol, no właśnie dlatego nigdy w żadnej bijatyce nie gra się do jednej wygranej walki ;]
Tutaj też nie wiem skąd to wytrzasnąłeś bo nigdzie o tym nie pisałem ani ja, ani ktokolwiek inny.
Ale przecież Snejk nigdzie nie napisał że Ty, czy ktokolwiek inny, o tym napisałeś. On tylko zasugerował że to nie jest jeszcze nic strasznego że w jednej na xxx walk, będąc na podobnym poziomie co przeciwnik, zginiesz po 8 sekundach od 1 błędu. To nie jest nic wielkiego bo to tylko jedna walka a zazwyczaj gra się jeszcze jedną albo i więcej.
Tak więc proszę, patrz na swój podpis xD.
Oczywiście że kiedyś tyle tego nie było. Podajesz przykład gry która wyszła kilkanaście lat temu. Tyle że teraz jest taka tendencja na takie rejdżo insant kille, czy hendikapy dla przegrywających. Jest to i w sc4, i w T6, teraz w marvelu. Można się na to zapatrywać tak że to wprowadza pewien random, ale są też i plusy takich zabiegów.
Tak więc jeżeli uważasz że taki zabieg w mvc3 przekreśla ją jako grę turniejową to spoko, to Twoja opinia. Jak dla mnie taki zabieg może wprowadzić jedynie większy excitement w poszczególnych walkach a gra przestanie być turniejowa jak wylezą z niej na prawdę poważne bugi niszczące system.