wiesz ... turniej był reklamowany jakby to miało być kolejne evo... naprawde KAŻDY ŻAŁOWAŁ nawet w czasie turnieju ludzie (z innych krajów)gadali że lipa , tyle że była korea , ale nawet Korea chyba zadowolona nie była.
było za dużo ludzi na sali, pociłeś się, duszno, stanowisko od streamu było najgorzej ustawione jak tylko mogło, tak że stawaliśmy na krzesłach ci do dalej byli by coś widzieć bo wszystko pod dużym kontem....
Jak sardynka, mała sala... naprawdę jak bym chciał promować turniej to by mu powiedział o tym że będzie mozna spać za 10 zł i dla obcokrajowców podjąłem się że każdy dostanie materac koc i poduszkę , że załatwiłem kucharza który jakąś zupę dla startujących przyszykuje i będzie sprzedawał jakieś żarcie na miejscu( o ile się ŁDK zgodzi bo w Poniedziałek spotkanie) że będzie na środku sali scena z powodująca że komentatorzy i stanowisko Streamowe będzie wyżej, że sala ma 250m2, klime jest w marmurach 150 miejsc siedzących, nagłośnienie sceniczne i klime, że wszystko z andresol można będzie obserwować, że będą darmowe napoje i pewnie jakieś chipsy(z wpisowego) dla każdej z grup.... Plakaty, radio, prasa, stanowiska z innymi grami w które można grać za darmo.....to tylko część tego co szykujemy ale o tym wszystkim milczałem.
To i tak pójdzie w świat...