Cambion prosze Cie;) jak to mowil Killerdoll w wywiadize - jak lykasz hopkicki i inne shity to znaczy, ze musisz pocwiczyc. Lili ma ten problem, ze bardzo ciezko sie gra na kogos, kto ma dobra obrone (juz nie mowie, jak zna ta postac). Zostaje Ci 5 ciosow na krzyz ktore uzywasz - d+3, df1, 1,2, df+3+4 i step + hop. Zobacz jaki zagubiony byl Ccer jak gral w eliminacjach do S8. Cala gre stepowal i uderzal z d+3 bo ona nawet nie ma stringow na mixowanie. W zasadzie to dopiero w TTT2 to bedzie taka Lili jak powinna i nie wiem gdzie bedzie w Tier liscie, ale w koncu bedzie mozna dobrze MIXOWAC! Takcje typu b+4~f+1~b BT 1+2 - to rozumiem! A to, ze nia mozna janic leszczy, ktorzy atakuja nie wazne czy sa +9 czy -9 to raczej nie tworzy z niej (ani z zadnej innej) postaci topa.
A jezeli chodzi o topowosc to sorry ale Lili to moze z top15, lykanie spamu na nieogranych sie nie liczy. Myslisz, ze dlaczego pogrywam sobie Asuka, czy nawet ostatnio Miguelem, majac takiego "topa"? Bo wiecej nia (ask) mozesz podzialac i dla mnie Asuka>Lili w T6. Nawet w JS masz u Aski df+2 (niekaralne), 1+2 (niekaralne), b+3 (przy okazji) megacrush, ws1+2 ch niekaralne, ,magic 4, b+4,2 ch niekaralne... i tak moge wymieniac. A jakos nie pamietam, aby ktos pisal o jej bogactwie. Sporo postaci tak ma ; ). Jak gram z Benkiem czy Frizenem to musze sie napocic aby cos ugrac Liliana, kilkoma innymi postaciami jest mi znacznie lzej (bo na takie granie potrzebujesz dobrego pokingu).
Migelski tez fajny - idealna postac, aby ogarnac ja w kilka dni i mozesz grac ludzi z wyzszej polki, bo na takie gry nie potrzebujesz wachlarza starterow, tylko dobrych pokow, przewag, pressingu itp. A Migelski to ma:).
Sam sobie szukam postaci do TTT2 i pogrywam troche Bryanem, Brucem, Migelskim. I nawet mysle o Foxie. Bo oprocz teamu Lili/Ask/Jun chce miec jakis ostry typu fox+bruce czy cos tam
ps. wyobraz sobie, ze po Crashu S7 (gdzie u wygranych byl tez Mardon) pierwszy raz w zyciu zagralem Mardukiem