Szkoda, że czytanie ze zrozumieniem to technika poza zasięgiem tak wielu z was Solo - głosie rozsądku lol.
Jeśli piszę, że wole sugerować się tym co mówią najlepsi gracze na świecie a nie któryś z naszych lokalnych masterów to nie potrzeba IQ 190+ żeby zrozumieć, że nie adwokatuje żadnego "mojego zdania" tylko zwracam uwagę na to jak odbierany jest tekken w Korei, przez czołówkę. Piszę nawet, że sam gram mega cienko, żeby właśnie zwrócić uwagę na to, że nie chodzi o MOJĄ opinie. Pisałem kilkukrotnie o tym, że brak wam dystansu do tej sprawy ale to wszystko to rzucanie grochem o ścianę. Ja nawet jako rozwiązanie zaproponowałem alternatywę dla tier listy - alternatywę, która jest kreatywna i na temat, co biorąc pod uwagę wszystkie słowne przepychanki w tym temacie było nie lada wyczynem. A co słyszę? Przychodzi zum i mi piszę, że jak zwykle napisałem największe głupoty. Czy niektórzy z was są normalni? Czy naprawdę umiejętność czytania ze zrozumieniem zanikła tak jak wasz obiektywizm? Aż bał bym się posadzić was przed matrycami ravena bo obawiam się, że wynik obniżyłby naszą średnią krajową o kolejne kilkanaście punktów.
Co do twojego drugiego "argumentu" to już sam nie wiem jak mogę to jaśniej napisać. Rzucanie mięsem i sugerowanie, że jesteś np pedałem jest wg mnie ok w takich dyskusjach, typowy flame war. W zacytowanym przez samego ciebie fragmencie, inteligentny młody człowiek wyłapie z pewnością puentę. Jest ona bowiem dość oczywista - nie schodźmy do poziomu grożenia sobie na forum. Czy to banem, czy rękoczynem jak miało to miejsce jakiś czas temu pomiędzy kokolinem a komandosem. Co ma flejmowanie wspólnego z grożeniem? Jak kali flejmuje nevana to ok, jak nevan fljemuje kalego to źle?? Solo, czy ty rozumiesz co to flejm a co to groźby? No proszę cię.
A do zuma - temat otwarty, zamiast rzucać słowa na wiatr napisz konkretnie czemu uważasz, że wypisałem najwięęęęęęęększe głupoty na forum, co cię tak kolego rozbawiło? To, że kredyt zaufania daję top koreańczykom a nie ziutkowi z kozich dup pod opolem, czy może to że zaproponowałem zupełnie nową formę rankingu, która sprawdziła się w przeszłości w Virtua Fighterze??
Słucham.