Hate nie wiem czemu ciągle się wcinasz, zważywszy że nie dokońca masz pojęcie o czym piszesz. Miałem już nie pisać w temacie ale Ci odpowiem
1/ chainy
np wez Kaza i zlinkuj mi w kombie
- MP,HP
- cMK,HP
bo chyba nie rozumiesz o czym jest rozmowa
2/ filmy
tu też źle trafiłeś bo akurat lubię oglądać turnieje, mógłbym setki linków zapodać kto robi chainy w combach ale nie widzę sensu
więc wziąłem pierwszy lepszy z eventhubs
http://www.youtube.com/watch?v=c2BhkXyQQcE&feature=player_embeddedPierwsza walka:
Poongko, on akurat robi masakryczne akcje ale chaina Kazem zrobił LP,MP,MK(to jest kombo z command listy) i chainuje HP do wybitki
Można się czepiać postaci Tekkenowych, że to nie są chainy (co jest IMO bzdurą) tylko ich tam comba
ok
Wiec weźmy drugą walkę Infiltration wow praktycznie na początku rundy robi chaina LP,MK,d+HP, do wybitki
Rozmowa się zaczęłą z tego, że Snake mnie źle zrozumiał i tyle. Później z nim grałem seta i sam robił w cobach chainy. (Wonz i nie mów ze nie:P)
Nie ważne czy w grze są jakieś generic combo, czy postacie tekkenowe mają swoje comba (które też są chainami btw) u mnie po prostu wywołało uśmiech na twarzy to, że nie trzeba wszystkiego linkować i tyle, a że Snake lubi wszystko kometować to się zaczęło.
Jesli ktos mnie nie zrozumiał trudno, Snake przynajmniej przytoczył argumenty.
Tak na prawdę najlepiej podsumował to Taster, że zależy to też od postaci. I z tym się zgodzę. Chociaż pewnie większość comb do wybitki ma w sobie jakiegoś chaina.
Więc Hate nie pisz farmazonów bo z tego co widzę to mam większe pojęcie o grze niż Ty, mimo iż już dawno w to nie grałem.