Dobra, jeszcze trochę czasu do Bursy, ale należy napisać coś o paru rzeczach.
Na Bursie będzie 8 stanowisk, 4 lcd i 4 crt. Ilość PS3 i PS2 taka sama jak przy tv-kach. Nie wiem, jak to będzie wszystko rozmieszczone, mowa o odpalonych grach, ale na bank nikt nie zostanie pokrzywdzony. By the way, mógłbym liczyć od kogoś na kopię Guilty Geara AC+ oraz 3rd? Bo ostatnio owych zabrakło. :/ Ktoś pomoże Cieślakowi?
Co do zjeżdżania już w piątek, proszę pojawiać się po godzinie 12, a najlepiej coś około 15. Bo będę na uczelni do owej godziny. Jednakże to nie zmienia faktu, że nie wpuszczą was do budynku, więc o to proszę się nie bać.
Turnieje wszystkie rozegramy w sobotę. Mowa tutaj o SSF4, GG oraz 3rd (tym razem osobiście go poprowadzę). Oczywiście rozegrane będą również turnieje w Tekkena, BlazBlue i inne pierdoły, ale to już zależy od danych uczestników. (Hi, Hiryu, Snejku, Tundra, Guardian
).
Co do wejściówki, w tym momencie mogę powiedzieć, że będzie ona wynosiła z zakresu 15-25 zeta, to zależy od ilości osób. Miejmy nadzieję, że będzie sporawo osób.
Oczywiście nie zabraknie również na tej edycji RockBanda z perkusją, mikrofonem i z dwiema gitarami (Slide/Kris, weźcie jedną gitarkę).
Co do tego bałaganu, co był podobno po ostatniej Bursie. Rozmawiałem dzisiaj raz jeszcze z dyrkiem i tak naprawdę to przysrał się tylko o rozlane napoje, więc proszę na to teraz uważać. Co do zmiennego obuwia, tutaj żartowałem
, nie trzeba owego posiadać.
Co do spania, pokoje będą wolne, bo już z dyrkiem rozmawiałem, dlatego proszę chętnych o wynajmowanie ich od razu po wejściu do budynku w recepcji. Cena pokoju za noc, to około 20 zeta na głowę.
To chyba wszystko z mojej strony. Jakieś zapytania?
To mój numer koma, jeśli ktoś miałby jakieś zapytania, czy nie potrafiłby trafić na miejsce: 603 26 4321.