Phoenix can only have one action per jump... meaning one fireball then she floats down.
Jeszcze Trish powinni zabrać możliwość stawianie pułapek w powietrzu. Granie przeciwko czemuś takiemu online to nienawiść w czystej postaci.
Ghost Rider has at least 2 special moves that OTG, and his two level one supers appear to OTG.
Eee nie, przecież specjalnie na każdym filmiku przed odpaleniem Hypera że macha łańcuchem wali jeden ze swoich OTG speciali (jestem ciekaw czym się będą różnić), jedynie raz odpala go bez tego, ale wtedy przeciwnik jest podrzucony przez otg z hypera Storm (to wtedy wali tego Team Hyper Combo). Chyba że oni w to grali czy coś, ale z filmików bym tego nie wnioskował.
Akuma's Hurricane Kick Assist doesn't knock down anymore, the opponent will flip out.
Hurricane Kick = Tatsu? W takim razie nie rozumiem co się właściwie zmienia.
Taskmaster has a new move called the Charge Sting. It impales the opponent, can combo into it. It appears that he can grab after his Charging Star move now.
Prawdę mówiąc to jest jeden z follow-upów które może zrobić po swoim overheadzie, a teraz dodali mu do shield dasha? No ok, jeśli po tym będzie można kombować to może będzie miał trochę lepsze comba pod ścianą, bo z Shield Dash -> Launcher czasem wychodził niezamierzony crossup i psuło to combo.
Dormammu's Flame Carpet OTG now pushes the opponent very far away. Much harder to combo from, even with an assist.
Nerf dla combosów, ale buff dla keepawayu.
Ogółem mam nadzieję, że na EVO pokażą coś więcej (grywalna wersja?), bo zmiany naprawdę wyglądają bardzo dobrze, jeszcze jakby zapowiedzieli DLC (w sensie że UMvC3 w wersji niepudełkowej)...
Czemu wszyscy się jarają UMvC3 a nikogo nie ma na online