Cieślak - Wielkie dzięki za zorganizowanie tego wszystkiego. Naprawdę kawał dobrej roboty. Stołówka sprostała wymogom. Było sporo stanowisk, dzięki czemu nie było, aż takich kolejek jak za komuny
. Grasz naprawdę dobrze tym Dudleyem. Trzeba cię trzymać dobrze na dystans bo jak się przykleisz to mnóstwo paska mi schodzi
. Ciężko było z komunikacją głosową bo Rock Band był w akcji non stop
. Szkoda, że nie porobiliśmy fotek grupowych - no ale to najwyżej następnym razem.
Slide - Ty łobuzie! Jak tak mogłeś mnie zbić na turku
. Z tego co pamiętam to nie dałeś mi nawet rundy. Byłem chyba rozbity psychicznie po walce z Żyletą. Jeden Sim luz ale dwa to stanowczo za dużo jak dla mnie. Następnym razem będę przygotowany na Twoją postać. Gratuluję TOP4 a przede wszystkim wielkiego spokoju podczas gry. Jak można było wygrać 3:2 z Apolonem przygrywając 0:2?
Kris - Następnym razem musimy się poznać bo jakoś nie było chyba okazji. Szkoda
Crono - Grasz naprawdę dobrze, ale wiem że stać Ciebie na więcej. Nie mam pojęcia co się stało. Miło było poznać i mam nadzieję, że na następnym zlocie również się spotkamy.
Havoc - Matko boska bracie... priorytetowo zmień przejściówkę, pada albo kup najlepiej sticka
. Na tym na czym grasz to masz masakryczne lagi. Już nie mówiąc, że inputy ci gubi. Na czymś takim, 8 hitowe Gekiro jest niemożliwe. Mała rada - jeśli spożywamy alkohol? - nie gramy
. Następnego dnia, ładnie mnie obiłeś
. Graj cały czas Genem aby ród dziadków nie wyginął
. Fajnie było się znowu spotkać. Do następnego bro!
Hamtaro - Naprawdę fajny Abel i Fei. Szkoda, że nie pograliśmy na LCD bo na CRT coś za bardzo nam nie szło. Liczę, że pogramy więcej następnym razem.
GKS - Nie kumam jak to się stało, że nie zagraliśmy ze sobą
. Nadal bekowy jesteś
, a twoje real taunty powalają... Yeaaa!
Krill - Nawet dajesz radę. Ucz się dalej
. Tak poważnie to bardzo dobrze przeprowadzasz ataki, dobrze mixujesz i do tego masz extra manual. Poza tym posiadasz ogromną wiedzę o syfie i głównie te czynniki się przekładają na Twoje sukcesy.
Snake - Cieszę się, że trochę pograliśmy. Manual masz obłędny. Na pewno jeden z najlepszych, jak nie najlepszy w Polsce! Gratulacje za zajęcie drugiego miejsca na turku. Dzięki za wskazówki podczas sparów
Kaczilla - Zawsze byłem ciekawy jak grasz tą Hondą i na bursie miałem okazję się przekonać. Naprawdę rewelacyjna i przede wszystkim grasz nią prawidłowo. Guilem też
. Koniecznie kup PS3
. Następnym razem się przygotuję
. Spoko z Ciebie koleszka
Wacho - Kurcze szkoda, że nie pograliśmy sobie. Kiedyś pykaliśmy online ale to dawne dzieje. Całkiem inaczej sobie ciebie wyobrażałem - na pewno jesteś spoko bo na takiego wyglądasz
. Następnym razem trzeba koniecznie nadrobić zaległości
Taster - No nareszcie ciebie poznałem. Hmm... Zagraliśmy tylko mecze w grupie. Ciężko było z tym Ablem. Cwaniak z Ciebie - bo na online nim nie grasz (oszust)
. Respect za szybkie przyzwyczajenie się do nowego kontrolera. Pewnie nie wychodzi wszystko co się chce, ale jest i tak good. Naprawdę dobrze grasz ale co ja ci będę słodził
.
Szostak - Super, że przyjechałeś. Całkiem inaczej sobie ciebie wyobrażałem. Masz naprawdę ogromną wiedzę o syfie i nie tylko. Byś widział minę Apolona jak mu powiedziałem, że przyjechałeś
(myślał że go wkręcam). Musisz być koniecznie na kolejnych zlotach. Wiem, że ciężko z czasem. Tym bardziej, że siedzisz w Szwecji. Jak wrócisz znowu do Polski to daj znać. Jeśli nie będzie w tym okresie żadnej bursy albo innego eventu, to zawsze możemy się ustawić w mniejszym gronie
.
Wilku - Fajnie, że w końcu się spotkaliśmy. Już nie jesteś tylko kumplem z sieci
. Smaczna ta kiełbaska z jogurtem jagodowym
- polecam! Musimy się jeszcze zgadać. Aż tak daleko to my nie mamy. Jesteś w porządku tylko przestań chrapać
Apolon - Dzięki za podwózkę i wskazówki odnośnie plinkowania
. Myślałem, że jesteś lepszy w szachy... hahaha - a było 1:1
. Białasy są nie do zajechania
Griever - Ciekawy Hakan. Mało polaków nim gra
. Z tego co wiem to jeszcze Snow i troszkę ja. Miło było poznać. Ta dziewczyna co była na bursie to Twoja luba? Fajno - pasujecie do siebie
. Do następnego.
Żyleta - Bardzo dobry Sim. Gratuluję zwycięstwa. Żałuję, że w finałowej walce zmieniłem Rose na Gena
. Nie wiem co mnie podkusiło. Przestraszyłem się przebiegiem drugiej walki. Spanikowałem i wybrałem dziadka. Następnym razem przygotuję się na tą postać, więc uważaj
Vipe - Znowu nam nie wszyło
. Trudno - next time. Przede wszystkim Wybij sobie z głowy porzucenie syfa. To jest głupi pomysł
. Raz, dwa Ci przejdzie. Fajno było się znowu spotkać. Trzeba następnym razem dłużej pograć. Albo zgadajmy się na online - chociaż to nie to samo
Cinek - Szkoda, że awaria sticka uniemożliwiła nam granie. Może następnym razem.
Mordi - Dzięki za spary. Mam nadzieję, że się pojawisz następnym razem. Też nie tak dawno miałem takie włosy
. Pozdro.
Tundra - Bardzo gadatliwy z ciebie wesołek
. Dzięki za wspólne granie. Mam nadzieję, że spotkamy się ponownie.
Ukyo - Fajno było pograć offline - krótko ale zawsze. Tatoo rewelka