Yo, i po kolejnej edycji Bursy. Osobiście uważam, że to jedna z lepszych edycji. Sporo osób, dobra sala, sporo dobrego humoru. Dzięki wszystkim, że przyjechaliście. Mam nadzieję, że podobało się wam. Było całkiem sporawo stanowisk, więc chyba nikt nie miał problemu z zagraniem sobie. Ja z mojej strony mogę obiecać, że będą kolejne edycje. Poznałem sporo nowych osób, cieszy mnie to ogromnie, jak i spotkałem się ze starymi mordami.
Zawsze fajnie jest z wami pograć, a przede wszystkim porozmawiać.
Krill, tym razem się nie udało. Cóż, życie, jak samo powiedziałeś. Jednak tak czy owak Chun dla mnie to nadal nie ta liga tym Dudleyem. Muszę wykombinować coś na tą postać następnym razem.
Dzięki, że przyjechałeś. Jakoś we wrześniu wpadnę tam do Wawy, jeśli zaproszenie będzie nadal aktualne.
Slide, fajnie, że w końcu ruszyłeś dupę do Włocka.
Sporo się działo w pokoju i potem, było grubo, mam nadzieję, że wpadniesz również na działkę do Myrta w połowie sierpnia.
Info dam ci na dniach na gg. Co do Syfa, very nice, nie powiem, byłem w szoku. Nie miałem nic do gadania tym moim Dudleyem. Muszę pograć i ograć się na tę postać. Następnym razem skopię ci dupę.
Taster, man, musisz trochę popracować nad nerwami, bo strasznie się denerwujesz.
Dlatego popełniłeś wiele pomyłek, jak graliśmy. Jednak bardzo fajnie miksowałeś tym Abelem i Ibuki.
Fazza, damn you.
Miałeś wygrać ten turniej. Ładnie cię rozstawiłem, a ty przegrałeś.
Fajnie się grało, Rose jeszcze lepsza niż na online, fajnie.
Dzięki, że przyjechałeś i do nastepnego.
Snake, myślałem, że Rufus jest bardziej przegięty i dostanę ostry wpi****l.
Gratsy za drugie miejsce, bo należy się jak nikomu innemu. Wiem, że lamiłem tym Dudkiem, ale nastepnym razem będzie lepiej. Wiem, co poprawić, co doszlifować, czego się nauczyć, więc gites. Również dzięki, że przyjechałeś.
GKS, z tobą to mało pograłem, szkoda. Jednak Bison very good. W kosza też nieźle dajesz. Następnym razem musimy pograć również w kosza, lecz o coś. O kratę piwa?
Wygrana drużyna zgarnia i piją wszyscy.
Apolon, to samo co z GKS. Szkoda, bo chciałem pograć z DJ i Bokserem. W ogóle nie wiem, jak to się stało, że dałeś sobie wyrwać wygraną przy wyniku 2:0. Nerwy? Dzia, że przywiozłeś PS3.
Kosmo, Myrt, są i oni.
Jak zawsze uśmiałem się w waszym towarzystwie. Cytrynowa dawała radę, nie powiem. Poleciliśmy panowie? Ile to było wody? Za dużo, ale było grubo, a to najważniejsze. Dzięki, że przyjechaliście i do zobaczenia na działce jak coś.
Liber, strasznie się ucieszyłem, że przyjechałeś. Sporo się nie widzieliśmy. Mam nadzieję, że się nie nudziłeś, bo w końcu nie było SC.
Ukyo, mam tylko nadzieję, że w końcu sobie zamoczyłeś.
Odjebałeś, że pojechałeś na te dupy, damn you.
Kris, hehe. Pełen szacun za motyw z piciem. Jakbyś mógł, to bez popitki by szło. Było grubo ?Gdzieś tam? są dupy!?
Kombinuj tam z Level99, bo może być wesoło. Mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się w Poznaniu.
PiT, oh God.
Dzięki, Pitu, że przyjechałeś. Jak zawsze dawałeś jazzu, czarnuchu.
Szkoda, że potem tam zamulałeś w pokoju.
Ale wiadomo od czego.
Hamtaro, dzięki Hamcio za sprzęt.
Szkoda, że postanowiłeś już nie grać, ale rozumiem. Powodzenia tam! PS. Nie denerwuj się tak, jak następnym razem ktoś zje ci zimną pizzę.
Żyleta, gratsy. Zajebisty Dhalsim. Zasłużone zwycięstwo. Oby tak dalej.
Wacho, Gargooletz, Crono, Guardian, Tundra, Pitrex ? miło było was poznać. Zajebiste z was ziomki. Mam nadzieję, że przyjedziecie na kolejne edycje.
Filmiki jak dostanę od kosmo, to od razu wrzucę na YT.
Na następnej edycji Dudlmy będzie o wiele lepszy.
Poczekajcie tylko. Do zobaczenia na Bursie IX! Dzięki raz jeszcze wszystkim.