Bladyszy - całkiem wyrównane mirrory. Fajne mecze były. Szkoda tylko, że tak strasznie gubiłem comba Musze więcej pograć z Rogiem, bo w ogóle nie miałem pomysłu. Przedwczoraj Apo mnie zmasakrował swoim bokserem, dzisiaj ty
PS Nie mogłeś mi odpuścić tej ostatniej walki?
No w sumie moglbym ale by lepiej sie spalo postanowilem zagrac te ostatnia walke z Toba i wygrac. Wygrac i isc mialem juz dwie walki wczesniej, no ale jednak to Ty byles wtedy gora i sklepales mi tylek. W ostatnich walkach niekiepsko wykorzystywalismy FA. Musze mniej wiecej wyczaic sytauacje najbardziej odpowiednie do ich uzycia , bo stanie przy lezacym i uzycie FA to glupi pomysl.
A co do tego combo w ktorym marnuje dwa paski supera, to mialem go wykorzystywac jedynie w wyjatkowych okolicznosciach, jednak jest to tak kuszace i dajace satysfakcje ,ze robie to o wiele czesciej. Balrogiem Tez robie mase bledow, np. gdy widze ,ze blokujesz dwie pierwsze cLP to nie powinienem combo konczyc z "bańki" ,a wykorzystac jakas inna opcje, by moc sie chociaz obronic. Balrogiem mozna ladnie mixupowac z tego co zauwazylem, a w dodatku mozna do wiekszosci jego atakow podpiac jakies ladne combo.
ps. pozyczylem Akume z jednej z Twoich prac:0