Z zangiefem potrafię dobrze podjąć walkę w vanili katowałem ten MU w nieskończoność lol, nie uważam go za bardzo ciężki MU w superze a w arcade będzie jeszcze łatwiej imho. Najbardziej nienawidzę guila, chun, dhalsima. Strasznie ciężko jest mi ugryźć boxera jeszcze i dobrą cammy. Ale generalnie guile, sim i chun to moi główni adwersarze. Nad ablem myślałem i sporo nim pogrywałem w vanilii bo ta postać mi się podoba, ale jest dla mnie ciut za mało mobilny i ma okrutne MU. Jeszcze myślałem nad sagatem bo to postać o świetnym designie dla mnie, sporo nim pogrywałem w vanili aby poznęcać się nad giefami ale kompletny brak footsies rani moje serce, chociaż podobno w AE jest już grywalny z powrotem? Szukam tylko w śród postaci które mi się podobają ale chciałbym w końcu podjąć jakąś w miarę zbalansowaną bo jak mam walczyć z guilem, chun i simem to mi się na płacz zbiera lol. Podobają mi się generalnie jeszcze, jak napisałem: seth, akuma, abel, sagot. Ale mam spory problem z wyborem trzeciej postaci dla siebie :/
Yun i Yang jakoś mi nie podchodzą, nie mają w sobie tego czegoś, są mało badass :f