Ok tak wygląda oficjalna wersja podróży z naszej strony (Waw)
Warszawa->WriezenZ Warszawy wyjeżdzamy o 06:00 i w Poznaniu jesteśmy na 09:30. Z Poznania wyjeżdzamy o 10:45 wszyscy do Frankfurt-Oder, do którego powinniśmy dotrzeć wg strony PKP o 13:41. I teraz najlepsze, odjazd do Wriezen z F-O jest o 13:42
A następny będzie 2 godziny później więc od tego czy dojedziemy do Frankfurt-Oder wcześniej czy później zależy, czy będziemy później czekać kolejne 2h na pociąg do Wriezen.
Jak już będziemy na miejscu to mamy mapkę -
KLIK. To jest dość blisko, więc można albo sie przejść na piechotę albo zadzwonić do jednego z organizatorów (podałem już PolskaTaki numer), który przyjedzie po nas samochodem, ale bedzie nas 5lub 6 więc nie wiadomo, czy się zmieścimy ;]
Powrót: Tutaj opcji jest więcej.
O 13:30 mamy z EuroCity z Frankfurt-Oder do Poznania->Warszawy
Lub tańsza wersja (ale dłuższa) z przesiadkami: Frankfurt-Zbąszynek->Poznań->Warszawa (wyjazd 09:15 - przyjazd 17:10)
Co do powrotu to nie wiem w końcu kto jak będzie jechał =/ To jak ja będe jechał będzie zależało od tego, czy będzie jechał Heniek. Jeśli Heniek bedzie jechał, to pewnie wrócimy do Warszawy tą tańszą wersją no chyba, że Heniek będzie chciał/mógł EC. Jeśli Heniek nie bedzie jechał, to wracam z PePe przy pomocy EC. To jak PePe będzie wracał... hm pewnie wybierze EC bez wzgledu na to, co my zrobimy
nie wiem jak z Bolganem i jeszcze jest Aragh.
Heniek ma mi dać jutro znać odnośnie tego czy będzie jechał na EBO. W czwartek przyjeżdza PePe i idziemy kupować bilety.
Uwaga:
Bilety na EC trzeba rezerwowac wczesniej!