GG Kati
udało nam się zagrać, i super połączenie, ani razu nie spadło poniżej 5.
"Tech Trap, also known as Frame Trap"
Może ja mam jakieś przestarzałe informacje, ale dla mnie od czasów SC3 to były zupełnie dwie różne rzeczy:
Frame trap czyli zabawa z przewagami w klatkach na trafieniu/bloku itp
Tech trap czyli używanie czegoś, co ściąga przeciwnika, który wykonuje ukemi po przewaleniu na glebę itp
Faktycznie można powiedzieć, że obie te nazwy odnoszą się do pewnego rodzaju zgadywanki ale nigdy nie spotkałem się, żeby ktoś określał obie te rzeczy tech trap'em.
Powiedzcie mi jeszcze czy mozliwe jest by koles z leaderboard ,ktory zajmuje miejsce 1, moze na zasadach fairplay dojsc do wyniku 9500 wygranych/ 8 przegranych ?Jakos nie chce mi sie wierzyc by przy tylu walkach nigdy mu sie cos nie "wymckło" badz nie trafil na lepszego od siebie.
Fakt, mało prawdopodobne ale IMO to możliwe, przynajmniej teoretycznie. Ja na swoim drugim koncie mam ok 550 wygranych i 5 przegranych i nie rozłączyłem się ani razu a te 5 walk przegrałem przez własną głupotę, jak np przypadkowe zaakceptowanie walki z kimś kto ma 3 kreski itp =P
Żeby dojść do podobnego wyniku grając "fair" trzeba zawsze grać z osobami, które mają dobre połączenie i więcej przegranych niż wygranych w statsach. No i naturalnie, trzeba samemu dobrze grać. Niestety nigdy nie możesz przewidzieć jakie będziesz miał połączenie.Czasami pokazuje się przed walką jako "4" a w walce masz 3 i koszmarne lagi. Albo przed walka 5 a w walce spada do 1..