Aragh z Tiry stosunkowo łatwo przesiąść się na Voldo. Wnioskuję to po tym, że z Voldo łatwo było mi uczyć się Tiry ;p Mam dziwne wrażenie, że ona ma zbliżone ciosy i zasięg. Problem, że wygląda jak zbiedzony Voldo ;p Mniej postaw, mniej ciosów z BT, mniej ciekawych low'ów, ect. ;p Dobrze, że zmieniłeś postać, bo Sophie mimo skuteczności jest mega nudną postacią (coś jak Paul z Tekken'a), to już Cass wypada tutaj ładniej dla oka.
To z tym Malekiem to już od dawna wiedziałem, ale sądziłem że to jakaś tam mała aferka, ale po przeczytaniu szczegółów i tego jak zorganizowana była struktura turnieju, to zacząłem się zastanawiać czy aby Amerykanie nie odbierają tego zbyt poważnie. No ale wiadomo, że chodzi o kasę. Mimo wszystko Malek skopał im tam tyłki mocno, mimo że z tego co pamiętam Ring mu urwał na EBO. Wniosek: Ring, jedź do USA i rozwal im tą ferajnę ;p Btw. najbardziej cieszę się z tego, że Shinji został zmiażdżony przez Goofusa i Maleka, temu troll'owi od dawna się to należało.
Btw. Po ostatnim sparingu z PePeP nie uważam już Ivy za tak silną, ale nadal może sprawić za dużo problemów, chyba po tej Ivy z SC 3 przesadzili w drugą stronę ;p