Ja wczoraj znowu zagrałem nieco wiecej online po prawie miesięcznej przerwie i zniszczył mnie Pantocrator 10:5. Lol na serio w to sie nie da grać, dostawałem co chwile CH -_-
Trafiłem też na tą Sophitie o której mówił PePe - Akrem34. Faktycznie koleś niezły jest, ale jego skuteczność rośnie sporo przez laga - zbyt często używa 1A albo 1AA, a większość rundy cofa sie do tyłu, i robi 2x236236B, sam wybrałem Sophitie i robiłem dokładnie to samo i nie mógł wygrać.
Aha i w ogóle kolejna gwiazda polskiego Calibura - ALOSZA2000 (lub coś takiego), o matko, dawno takiego spamu nie widziałem =P Koleś gra Kilikiem, Nightem i Sophitia praktycznie na same lowy. I w dodatku często połączenie magicznie spada do 2 kresek z 5.
Ciekawe czy Sophita miałaby gdzie mu wrzucić tą swoją karę za pół paska...
Pepku to nie jest kara tylko gwarant po odpowiednio wcelowanym dedfiście z podwójnego ASa
No ale przecież to też działa jako kara. Np po tym jak Sophitia zablokuje CL 214B Ivy, to pushback ją odsuwa akurat na taką odległość gdzie siedzi 2x236236B:4 za 125. Ale ogólnie to raczej by nie miała gdzie przy Voldo - to jest jedna z najbezpieczniejszych postaci w grze (razem z Vaderem i Amy).
W ogóle śmieszne jest to, że najszybciej zbuforowany TAS B Sophitii ma bodajże 15 klatek. Czyli jak ktoś ma dobrą skuteczność JFa to można za 80dmg karać ciosy, które mają -15, no comment