Dzięki! Combo c.MP > Hado spoko, ale rzadko kiedy jest w ogóle okazja wsadzić c.MP. Fireballe puszczam - bo jak inaczej trzymać dystans? Starać się go zachować?
Z większymi kombosami, to jak mówiłem, na treningu spoko (j.HK > c.MK > EX Tatsu > U1 10 razy pod rząd na treningu), online praktycznie w ogóle mi nie weszło. Nerwy, może trochę lag, ale głównie to mój problem polega na tym, że jestem w gorącej wodzie kąpany. Dziś parę razy miałeś malutko energii - 1% czy koło tego. I ja od razu "straszy nawet hado na bloku" i dostawałem małpiego rozumu - pewnie widziałeś, że zaczynałem walić jak wariat.
No i podchodzenie. Sam widziałeś, że iść, to praktycznie zawsze dostaję w pysk. W powietrzu, trochę lepiej, ale też źle.
@Hiryu:
Tak się staram, siedzę teraz głównie na Endless i czatuję, żeby mieć okazję wbić z kombem, o którym pisałem wyżej, czy nawet czymś w rodzaju 3*c.LP.
Na YT siedzę też dość sporo, ale jak patrzę, co ludzie robią, to mam wrażenie, że nie nadzwyczajnego, a potem wchodzę do gry i HADO HADO SRK k**wa LEŻĘ TO SRK SRK SKOK TATSU k**wa PRZEGRAŁEM
.