Ja pokrótce tylko - dzięki wszystkim obecnym za obecność, atmosfera była dobra mimo że stawiliśmy się nielicznie. Fajnie było poznać kilka nowych twarzy, poziom Tekkena w PL rośnie, nie ma co! Dziękuję Di za support i spuszczenie mi nielichych batów w finałach - wiem, że to nie Panda ze mną wygrała, tylko ty, chociaż HS i f+1,1,1 każą mi się budzić z wrzaskiem w nocy!
No i przepraszam wszystkich za klątwy rzucane podczas finału, ale bezsilność mnie czasem opanowywała. Dobre fajty ze Spikiem(twój komentarz podczas Finału nieoceniony!), Komandosem i Raizo. Dzięki również dla Fishbone'a za nocleg i za piwko, ale niestety nie mogę przejść obojętnie wobec sprawy z nagrodami. Już pal licho tą konsolę, ale żeby nie było jakiejś specjalnej nagrody dla 3. miejsca?! Nie wiem, chociażby ta wspomniana myszka, gra, cokolwiek...Uważam, że podium to podium i zasługuje na jakąś formę wyróżnienia. Dlatego nie dziwię się reakcji Spike'a, Nevana czy Gajdy, i nie chodzi tu już o "materializm", ale o profesjonalizm! Wiem Andrzej, że chciałeś dobrze i podejrzewam że miałeś mały wpływ na to jakie nagrody będą, bo oczywiście nie fundujesz ich z własnej kieszeni, ale myślę że z wejściówek na turniej uzbierało by się choć odrobinę hajsu na pulę dla pierwszej trójki. A umywanie rąk i ciągłe zmienianie listy nagród pozostawia niesmak, niestety. Nie oszukujmy się, to nagrody i chęć walki o nie w zdrowej konkurencji napędzają ludzi do pojawiania się na turniejach - jeśli bym chciał po prostu pograć z dobrymi zawodnikami, to zostałbym w Łodzi lub pojechał na weekendowe spary do Wrocka, Wawy czy Poznania i oszczędził sobie tułaczki na drugi koniec Polski. No nic, miejmy nadzieję że ktoś wyciągnie z tego jakieś wnioski na kolejny raz. Tyle.
Dzięki i pozdro dla wszystkich!