dobra to tez coś skrobnę.
Na początek. JAK MOŻNA BYŁO ZBANOWAĆ MI SETHA !!! SKANDAL !!!
A teraz na serio
Gratsy dla Cieslaka, za organizację !!! Co niektórzy pewnie już byli na wcześniejszych edycjach, więc pewnie dla ich było oczywiste, że będzie dobrze. Ja jednak byłem pierwszy raz i mam nadzieję, że nie ostatni. Miejscówka zarąbista, na miejscu pokoje, prysznic ...
nice.
Co do tura to cóż, nie ma ogrania na kumate Sagaty, więc poległem przez co nie wyszedłem z grupy. Apolona pomijam, bo ciągle za mało jeszcze graliśmy, bym mógł coś w końcu wymyślić na tego boxera ryjem.
Może dla zainteresowanych podam wyniki SF4
1/ Krill
2/ Apolon
3/ GKS
Reszty pełnych nie znam, ale na pewno w 3s też wygrał Krill.
Natomiast w GG wygrał Cieslak. Matko respekt za tego Fausta...normalnie rzeźnia.
Fajnie się patrzy na walki w GG, ale chyba bym już nie był wstanie ogarnąć tej gry, za dużo czasu bym musiał poświęcić. A że go nie mam
, więc to co mam poświęcam na SF4 i zaraz na SSF4.
Ogólnie fajnie było zobaczyć stare twarze i poznać nowe
Krill - .... ahh ta ruda szmata
mam nadzieje, że w Superze będę w stanie nawiązać walkę.
Apo - twój boxer też mi nie daje spokoju.
Częściej musimy sparować bo też po za zasięgiem. Szkoda, że tak szybko się zwinęliście.
Cieslak - mam nadzieję, że jak wyjdzie super częściej będziemy grali chociaż online. A co do fury to spoko, żaden problem.
Jak dobrze, że w Superze nie trzeba będzie odkrywać postaci przynajmniej następnym razem nie zbanujesz mi nikogo
GKS - kup sobie w końcu TE
Luzak z Ciebie nieziemski, bez kitu
Snake - nie cierpię grubasa
trzeba częściej grać...
Fazza - za dużo nie pograliśmy, ale luz następnym razem. Następnym razem też, się odegramy.
Reszta - see you częściej. Online i Offline.
btw. Smash brothers rządzą