Nie wiem od czego zacząć.
Przede wszystkim miło mi, że ktoś w ogóle przyjechał. Szkoda tylko że tak mało osób z listy, jednak przyjechali sami fajni ludzie, przez co zlot się udał. Nie było żadnych problemów, chyba ;p, przez co mam nadzieję, że "nowe twarze", które się pojawiły, pojawią się również na następnym zlocie w wakacje. Miło było znowu zobaczyć stare twarze.
W ogóle zaskoczył mnie lekko poziom w SFIV, przez co Włocek wraz z pojawieniem się SSFIV, rusza, więc bać się. ;p Zdecydowanie ogram się na postacie, więc nie będzie już tak lekko. ;p
Marek - damn you. ;p Wygrałeś oba SF, a ta twoja cholerna Viper dała mi w kość. ;p W ogóle zapomnieliśmy zagrać w 3rd. ;p Mam nadzieję, że pojawisz się w wakacje na Bursie VIII/Revo III, a wówczas zagramy i skopie ci tyłek.
Andrzej - przegięty ten twój bokser. Szkoda, że tak szybko uciekliście z Snake i Fazzą. Następnym razem będzie większy nacisk na Streeta, bo tylko chyba turniej w ową grę, więc mam nadzieję, że zostaniecie dłużej. Miło było poznać.
Snake - damn you too. ;p Ten ten twój grubas to dla mnie masakra. Przesrane crossy i combosy. Ale poczekaj do następnego razu. ;p W ogóle olej BB, bo to nie ma sensu i sięgnij po GG.
Vipe - gdybym nie znał tego Ryu, bo Raju nim gra, to koniec.
Fajnie było poznać i mam nadzieję, że zawitasz również na kolejną edycję. Dzia za pomoc z tym samochodem.
GKS, Wing - fajnie, że też się pojawiliście. Widziałem, ze lukaliście na finał w Guilty Geara i mam nadzieję, że trochę was ta gra zaciekawiła i coś tam poskrobiecie.
Dzięki raz jeszcze, że przyjechaliście, no i do zobaczenia w wakacje, ale tylko na SSFIV, no może z lekkim odbiegnięciem do GG.
Filmiki jak tylko dostane od kosmo, to wrzucę i zapodam.
Pozdro i do następnego razu.