Ja nie rozważam sensowności. Założyłem hipotetyczną sytuację, w której po CH d/f+2 chcę wybić elektronem, więc staram się go robić maksymalnie szybko, ale mimo to on nie wybija i do takiej sytuacji na stronach poprzednich starałem się z Cheesem wymyślić najlepszą/najsilniejszą opcję, która naturalnie żadnego boundowania nie zawierała, bo żadne boundowanie w takiej sytuacji nie siada, na co Ty wcyndoliłeś się w temat prawiąc swoje dyrdymały niepodobne, wedle których Ty zboundować potrafisz, a ja nie potrafię, bo mam słabego manuala. Ja naturalnie od początku zdawałem sobie sprawę, że nie masz racji, ale jak każdy jestem tylko człowiekiem i jak każdy wyposażon jestem w wady, a jedną z nich jest nieumiejętność nieprzyjmowania wyzwań, dlatego prowadzę z Tobą tą bezsensowną rozmowę.
Jeżeli mimo siły argumentów moich i Frizena nadal twierdzisz, że w hipotetycznej sytuacji, której zaistnienie zakładam, da się posadzić d/f+1,2, to sobie twierdź, albo, jak już mówiłem, nagraj filmik jak to robisz i mi go pokaż - gwarantuję Ci, że udowodnisz brak manuala nie tylko mi, ale i całej braci Tekken playerów, a kto wie, może nawet Di zrobi z Tobą wywiad.
Howgh.