Cytat: Guardian w Styczeń 25, 2010, 18:53:40 Cytat: Komandos w Styczeń 24, 2010, 23:34:23 Cytat: Guardian w Styczeń 24, 2010, 20:53:44 Zadbajcie o połączenia panowie bo jak mi któryś będzie lagował to załączę mikrofon Powinieneś się jeszcze cieszyć, przecież Bobkiem na lagu to byle maszer wygra I jest problem bo nie jestem "byle maszerem" a lagi mnie łagodnie mówiąc wk****ają Przecież i tak nas zarzucasz.
Cytat: Komandos w Styczeń 24, 2010, 23:34:23 Cytat: Guardian w Styczeń 24, 2010, 20:53:44 Zadbajcie o połączenia panowie bo jak mi któryś będzie lagował to załączę mikrofon Powinieneś się jeszcze cieszyć, przecież Bobkiem na lagu to byle maszer wygra I jest problem bo nie jestem "byle maszerem" a lagi mnie łagodnie mówiąc wk****ają
Cytat: Guardian w Styczeń 24, 2010, 20:53:44 Zadbajcie o połączenia panowie bo jak mi któryś będzie lagował to załączę mikrofon Powinieneś się jeszcze cieszyć, przecież Bobkiem na lagu to byle maszer wygra
Zadbajcie o połączenia panowie bo jak mi któryś będzie lagował to załączę mikrofon
Mnie ktoś ostatnio nawet rzucił jak wstawałem z KND z kick'iem... :-
O k.urwa ale ta gra jest zajebista Przegrałem do zera z kolesiem walącym wybitkę na pałę na zmianę z rzutami łapiącymi dosłownie wszytko i dwoma ciosami na krzyż CytujMnie ktoś ostatnio nawet rzucił jak wstawałem z KND z kick'iem... :-Ja tak miałem średnio dwa razy na rundę
Cytat: Komandos w Styczeń 29, 2010, 12:55:54 O k.urwa ale ta gra jest zajebista Przegrałem do zera z kolesiem walącym wybitkę na pałę na zmianę z rzutami łapiącymi dosłownie wszytko i dwoma ciosami na krzyż CytujMnie ktoś ostatnio nawet rzucił jak wstawałem z KND z kick'iem... :-Ja tak miałem średnio dwa razy na rundę Szkoda że ten koleś wie co robi i potrafi grać na każdą z twoich postaci. Jeśli twierdzisz że gram na pałę to twoja sprawa ale można to bardzo łatwo rozstrzygnąć. MM o 30zł? (money match) - offline. A poza tym sam oceniłeś swój poziom xD tzn. nie potrafisz wygrać z kimś kto gra na 2 ciosy, wybitkę i parę rzutów xD a sam rzucasz jak poje.bany. No i racja że rzucam, iSW po b! w jugglu kingiem przy połączeniu na 3 (takie mam z tobą) to nie lada wyczyn xD a nie wyszło mi może z 1 raz.No i jeszcze powiedz mi czy wstawiłeś wynik? bo jak na razie go nie widzę xDPozdro i Poćwicz.