Zadbajcie o połączenia panowie bo jak mi któryś będzie lagował to załączę mikrofon
Mam rozumiec ze podczas kazdego meczu w kazdej walce moge uzyc innej postaci?
Cytat: Guardian w Styczeń 24, 2010, 20:53:44 Zadbajcie o połączenia panowie bo jak mi któryś będzie lagował to załączę mikrofon Powinieneś się jeszcze cieszyć, przecież Bobkiem na lagu to byle maszer wygra CytujMam rozumiec ze podczas kazdego meczu w kazdej walce moge uzyc innej postaci?Skoro w regulaminie nie pisze inaczej to tak
Cytat: Komandos w Styczeń 24, 2010, 23:34:23 Cytat: Guardian w Styczeń 24, 2010, 20:53:44 Zadbajcie o połączenia panowie bo jak mi któryś będzie lagował to załączę mikrofon Powinieneś się jeszcze cieszyć, przecież Bobkiem na lagu to byle maszer wygra I jest problem bo nie jestem "byle maszerem" a lagi mnie łagodnie mówiąc wk****ają
Cytat: Guardian w Styczeń 24, 2010, 20:53:44 Zadbajcie o połączenia panowie bo jak mi któryś będzie lagował to załączę mikrofon Powinieneś się jeszcze cieszyć, przecież Bobkiem na lagu to byle maszer wygra
Cytat: Guardian w Styczeń 25, 2010, 18:53:40 Cytat: Komandos w Styczeń 24, 2010, 23:34:23 Cytat: Guardian w Styczeń 24, 2010, 20:53:44 Zadbajcie o połączenia panowie bo jak mi któryś będzie lagował to załączę mikrofon Powinieneś się jeszcze cieszyć, przecież Bobkiem na lagu to byle maszer wygra I jest problem bo nie jestem "byle maszerem" a lagi mnie łagodnie mówiąc wk****ają Przecież i tak nas zarzucasz.
Spamer? Od kiedy? Sam nie spamuj i jak juz, to pisz na temat.
kiedy mozna spodziewac sie rozpisania drzewka?