Odnoszę wrażenie, że po updacie nie będzie najsłabszą postacią w grze :p
Ale Dan nigdy nie był najsłabszą postacią w grze. :p On jest solidny (<salty> w końcu ma DP, czego więcej potrzeba w tej grze </salty>), ludzie cały czas gadają że jest słaby tylko z tego powodu że jest Danem. ;]
Ja tam w sumie jestem zadowolony, chociaż nie tak jak byłem rano kiedy przeczytałem te zmiany jeszcze w formie dziwnych tłumaczeń. :d Byłem pewien że chodzi o to że naprawią ex mesjasza tak, żeby nigdy nie przechodził na drugą stronę kucającego przeciwnika, a okazało się że prawdopodobnie jedyną zmianą będzie combowanie flip kicka po mk mesjaszu... No ale u2 is back in da game, więc nie mam co narzekać. ;]
Serio nie kumam tego psioczenia na Yuna, gdzie o Yangu np nie mówi się praktycznie nic a ta postać też ostro potrafi wqr.wić
Tak, tylko że z Yangiem jest taki problem że ciężko coś zmienić bez zmieniania go jako postaci. U Yuna mogą po prostu zabrać przewagę po ex dash punchu, zmniejszyć trochę damage i będzie po sprawie. Yangowi nie ma co zmniejszać damage'u bo i tak zadaje bardzo przeciętny, no i nie ma jakichś oczywistych przegiętych rzeczy które sprawiają że jest dobry, po prostu ogólnie jest bardzo solidny. Mogliby mu niby zabrać crossup j.mk czy coś w tym stylu, no ale właśnie... to zmiana całej postaci.
Zwłaszcza, że Yun Topem może jest ale w Japonii, dla reszty IMO nie ma jakiegoś szczególnego znaczenia
WUT?
Rozwiń to jeśli możesz. :d