Obejrzałem ten finał i w momentach kiedy komentatorzy dostawali euforii, ja nie odczuwałem żadnych emocji stąd mój post. Jeżeli podczas oglądania finału nudziłem się, bo przyzwyczaiłem się do dynamiki MvC3 to co mam napisać o tym co zobaczyłem? Napisałem, że znudziła mi się ta gra i już miałem zamiar porzucić pisanie na tym subforum. Btw. Czy ja gdzieś napisałem, że jest c***owa? Napisałem, że MvC3 zabrało mi przyjemność z grania w SSF4, nie widzę związku między Twoim, a moim stwierdzeniem.
Niektórzy to za duży kij w dupie mają na tym forum, znacie mnie osobiście widzieliście jaki jestem. Na forum tak samo wypowiadam się jak w życiu na luzie i bez spiny, a mam wrażenie że na forum to niektórym w dupach się poprzewracało i próbują przypisywać niektórym osobom etykietki, które im się nie należą. Ja nigdy niczego i nikomu nie chce udowodnić po prostu piszę co ja na ten temat myślę. Jeżeli ktoś nadal gra w SSF4 to jego sprawa mnie bardziej przekonał MvC3 nie sądzę żeby jedna gra była lepsza od drugiej po prostu ja wolę teraz tą drugą.
(ta część to prywata do Ciebie nie związana z tematem)
Podziwiam Ciebie jaką Ty masz spinę na forum. Ja tutaj wchodzę dla funu, piszę to co mi akurat przyjdzie do głowy (często piszę dużo skrótów myślowych). Może i składnia jest taka, a nie inna ale podchodzę do wszystkiego na luzie. Próbuję zadawać pytania, nawet te z najprostszymi odpowiedziami, żeby kręciło się to jakoś.
Przez osoby z takim podejściem jak Ty z tego co wiem część osób tutaj nie pisze. Już nie wspomnę o jakiś nowych osobach jakby pojawiały się na tym forum to chyba codziennie to byś wklejał link do shoryukena z 40 razy. Uwierz mi nie wszyscy postrzegają bijatyki tak jak Ty. Tak samo rozśmieszyło mnie w temacie o MK, że wielce byłeś zdziwiony, że gadają o wyglądzie postaci, a nie o combosach na MK Center. Oświęcę Cię nie każdy wkręca się w bijatyki podkreślam tak jak TY. Przypominiała mi się od razu rozmowa ostatnia z Ryu na temat tego jak wybieraliśmy postacie i sami z siebie się śmialiśmy, bo zajebałem tekst że Super Skrulla wybrałem, bo ma chód postaci z Jojo's Bizarre Adventure, a na to Ryu że mu bardziej się podoba Iron Mana i dlatego nim gra. Ogarnij się Snake.