Właśnie wróciłem. Dzięki wszystkim za grę, szczególnie grupie 2! Dzięki też, za miłe słowa które usłyszałem od na prawdę ogromnej liczby osób, co jest chyba jakimś nieporozumieniem
. Szczególne podziękowania dla Matt'a, za dobre gry i ogólnie przyjemną atmosferę przy grze, ten rzut monetą... następnym razem ja wygram
. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś zagramy offline, z tego co zrozumiałem, to na online spotkamy się niedługo. Dzięki wielkie za grę dla gracza grającego teamem Alisa/Jaycee (mace? dobrze pamiętam?), na prawdę, czuję, że szczęście dzisiaj było po mojej stronie. Dzięki też dla Hollowa, za słowa otuchy, i Gubu za bardzo dobre freeplaye, i ta gra turniejowa... Brakuje jeszcze podziękowań za rozgrzewkę przed turniejem, grając freeplaye z Bulwiakosem i Omrikonem, było elegancko
Aaa bym zapomniał, jestem bardzo wdzięczny osobom które trzymały za mnie kciuki, na prawdę działało to motywująco, jednak też przez to przegrana z Muflonem była cięższa do przyjęcia
.
Mam nadzieję, że spotkamy się na PGA, gdzie będę lepiej przygotowany. Matt, trzymam kciuki, wygraj tam na MFKiG .
Jakby co, ten mój niesamowity PSN ID to; XCreaseBoguesPLX
Jeśli o kimś zapomniałem, to bardzo przepraszam.
PS. Odpadłem, bo dostałem przed trzema ostatnimi walkami skurczu palca, Byfyj potwierdzi XDDDDD
Pozdro, Querku$Junior.