Hmm
Póki co to ranking jeszcze nawet nie wystartował na dobre.
Motyw jest taki, że nie ma co narzekać itd bo sami się tym nie zajęliśmy. Zajman i bodajże Frizen się zgodzili stworzyć coś takiego. Zajman z tego co wiem, to jest ogarnięty w sprawach organizacyjnych, Frizen natomiast jeździ na turnieje więc zawsze będzie na bieżąco. Myślę więc, że odpowiednie osoby się zabrały za tworzenie tego. Chwała im za to, że w ogóle się zdecydowali, więc my, którzy raczej nic nie robimy oprócz tego, że może się w tym rankingu znajdziemy nie powinniśmy krytykować, bo wiadomo jest że każdy ma jakieś tam swoje pomysły, ambicje odnośnie tego tematu, jednak gdyby takl brać po uwagę każdego idee i próbować je realizować to zrobiłby się straszny i niepotrzebny balagan, więc najlepiej po prostu będzie to zrobić w sposób dosyć prosty, uporządkowany, nikoniecznie idealny dla każdego, ale jednak przywoity i skuteczny. Jeśli dzięki temu powstanie jakaś tam nić rywalizacji pomięzdy wyjadaczami (taka cicha walka o punkty) i nowi gracze zainteresują się (bo przeciez praktycznie każdemu na sercu ciepło jak widzi siebie w jakieś tabelce) to ja jestem za.