Nie wiem, kto pisze te Twoje posty Pychu, ale zamknij go z powrotem w klatce i już nie wypuszczaj. Wyżaliłeś się, skarga na poziomie gimnazjum odnotowana. 3rda nie będzie, pogódź się z tym, nie zaśmiecaj tematu.
(i zagadaj do Snake'a, niech Ci zrobi kurs narzekania względnie merytorycznego)
Sam zaśmiecasz temat, bo wpierdalasz się nieproszony w konwersację, która cię nie dotyczy w żaden sposób, panie omnibusie.
Ja też to teraz robie, przez ciebie, bo nie znoszę, gdy ważniaczek moderator-prowokator wrzuca swoje 3grosze gdzie się da, bo myśli, że jest ważny. Wybacz, że uraziłem twoją wszechobecną, wynoszącą się ponad polaczkową przeciętność inteligencję. Poza tym ja nie mam żadnej klatki, za to twoja jest chyba zamknięta, ojej, chyba dziś będziesz musiał spać poza domem
Lol Pychu, myslisz ze mialbys szanse z francuzami, ktorzy regularnie jada do japonii specjalnie zeby grac w 3sa i ktorzy czasem nawet wygrywaja z najlepszymi graczami na swiecie (MOV) ? Zreszta niewazne, i tak nigdy sie nie dowiemy : (
Swoja droga, jesli top 3 jeszcze gra regularnie w AE, to mysle ze bylaby szansa, zeby ktos z nich wyladowal w top 16 we francji
Myślę, że tak! Czuję tę grę w 100% i gnoję francuzów na ggpo na pc, także znajomych na PSNie w turniejach online na europejskim poziomie, nie wiem jak byłoby offline, aczkolwiek jestem świadom swoich sił, tak jak dziś Frizen gnoi wszystkich w T6.
W sumie to gnoiłem bo tak jak mówiłem nie zagram już więcej w 2D, END OF STORY!
Dissuj sobie ile chcesz, ale dla sponsorów 7 miejsce w nową grę capcomu jest bardziej atrakcyjne niż 1 w grę, której większość młodych graczy nie kojarzy i to jedyne na co chciałem zwrócić uwagę :f
Jakby patrzeć na to od tej strony to SF3RDO jest nowsze od SSF4AE (nie mówię o 2012, którą traktuję i wszyscy powinni traktować jako patch, a nie jako osobny tytuł FFS)
Pychu ^^
Kocham Cię Misiu ;**
a teraz
SPIERDALAJ!