Cytat: Qjon w Wrzesień 24, 2012, 16:26:01 Skoro wyjazd na SFxT (chyba o ten tytuł jest największe pieczenie) jest sponsorowany, nikogo z graczy nic nie kosztuje, to dlaczemu odbierać komuś szansę na świetną przygodę nawet gdyby w tę grę grał względnie poważnie jeden gracz w Polsce? Ja tu widzę mentalność psa ogrodnika.ZADANIE DOMOWE:Odnosząc się do powyższego cytatu wytłumacz, dlaczego SF3 nie będzie na tym turnieju? (100 pkt)
Skoro wyjazd na SFxT (chyba o ten tytuł jest największe pieczenie) jest sponsorowany, nikogo z graczy nic nie kosztuje, to dlaczemu odbierać komuś szansę na świetną przygodę nawet gdyby w tę grę grał względnie poważnie jeden gracz w Polsce? Ja tu widzę mentalność psa ogrodnika.
Witam. Chciałem spytać jakie jest wpisowe na turniej TTT2? I czy jest jakieś ograniczenie wiekowe?PozdrawiamPrzepraszam za taki post ale wiecie.. na 1 stronie może być napisane że wejściówka za darmo a 20 stron później że jednak nie.. że jednak wpisowe trzeba mieć.
Wstęp wolny!* * - turnej jest częścią Międzynarodowego Festiwalu Komiksów i Gier, na który wymagany jest bilet wstępu; za uczestnictwo nie jest pobierana żadna dodatkowa opłata
(osoby, które nie ukończyły 16 lat, przychodzą z opiekunem)
Nie ma wpisowego na turnieje, lecz żeby dostać się do strefy gier trzeba zakupić bilet na MFKiG