Kris problem trzeba podzielic na 2 czesci, wtedy moze zrozumiesz co poszlo nie tak.
1. Zadaj sobie pytanie dla kogo robisz turniej? Dla siebie czy dla sceny? Jak dla siebie to cel osiagnales, turniej sie nie odbedzie, gratuluje. Jesli robiles turniej dla sceny, to warto zrobic to tak w jaki sposob scena zazwyczaj sie ze soba komunikuje. Byc moze jestemy zgraja idiotow, po podstawowce, ktorzy nie umieja czytac, pisac i wyslac maila. W zwiazku z tym musisz jak krowa na rowie napisac nam, co i jak. Sceny nie zmienisz, mozesz zmienic podejscie do nas lub nie. Podziwiam Cie ze wolisz trwac przy swoim i efektu zadnego nie osiagnac, niz napisac CALE INFO NA FORUM, kopiuj wklej okazuje sie trudne, natomiast tlumaczenie sie wieloma dniami przychodzi Ci z latwoscia... Jak kto lubi. Nie dosc ze wybrales termin turnieju chyba najgorszy z calego roku ( sesja, matury, prace dyplomowe) to jeszcze dales tak malo czasu na zapisy. Gdy organizowano AOT gdzie trzeba bylo wyjatkowo wplacac wpisowe przed czasem, to info bylo chyba z pol roku. Nie wiem czemu Kris Ty myslisz od konca, ustalasz sam ze soba turniej, sam ze soba termin, wszystko robisz a potem my mamy rzucic sie z zapisami na turniej jak Reksio na szynke.
2. Drugim problemem Kris jest to, ze organizujesz turniej jako ktos spoza sceny, nie prosisz oficjalnie nikogo o pomoc. Masz prawo tak robic, ale dla wiekszosci ludzi na pierwszy rzut oka info o takim turnieju jest na pograniczu konwentu lub widowiska cyrkowego. Ostatni turniej w Tekkena 6 powinien dac Ci do myslenia, brak komunikowania sie ze scena i brak przejrzystosci w organizacji, spowodowal ze ludzie oskarzali Cie o zdefraudowanie kasy z wpisowego a totalnie nieprzymyslane nagrody dopelnily czarę goryczy.
Jak powiedzial Klasyk "mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, a jak kończy". Poki co za kazdym razem jakos Twoja logika sie nie sprawdza. Moze warto sie zastanowic nad zmiana sposobu myslenia i organizacji turniejow? Uwierz mi, wierze w Twoje szczere intencje i wiem ze wykonujesz kawal dobrej roboty, ale dobrymi checiami pieklo jest uslane. Jesli chcesz by to wypalilo, musisz zrobic to tak by NAM przede wszystkim to pasowalo a nie Tobie. Bo gdy pasuje Tobie to jakis widzisz turnieje albo sie nie odbywaja, albo sa tragikomedia...