Do nagród musiałem dopłacić już 9 maja, żeby na czas dotarły.
czegoś tutaj nie kumam...
Czego? Sponsorzy w ramach współpracy dawali coś od siebie i dodatkowo możliwość zakupu nagród za pół ceny, a co za tym idzie z puli wpisowego mogło być tego sporo. Tylko, że miałem pieniądze wpłacić jutro. Czyli ze swoich nie będę wykładać.
Na stronie było napisane:
Zapisy:
Zgłoszenia proszę wysyłać na adres turnieje@padportal.net.pl z podanym imieniem i nazwiskiem oraz turniej w którym chcecie uczestniczyć. - to chyba jasno określa, że rejestrujemy się mailowo, a nie telefonicznie czy też listownie.
Mahomet do góry, czy góra do Mahometa?
Wpłat dokonujemy na konto nr 55 1440 1387 0000 0000 0844 8728 do 8 maja. - to chyba dodatkowa dość wymowna informacja
Napisałam Ci, jak następnym razem uniknąć tego typu sytuacji. Możesz się zastosować na drugi raz lub nie, Twoja sprawa.
W wielkim skrócie raz jeszcze: jeśli robisz turniej tak szybko i zależy Ci, żeby ważne informacje dotarły do jak największej liczby osób, publikuj te informacje w jak największej liczbie miejsc (czyli: Copy & Paste na Backdashu i boldem "zapisy wyłącznie na email").
Nie ucz ojca dzieci robić. Informacja o turnieju widniała na facebooku 8 bitów, na gametrade w formie 3 banerów reklamowych, na forum ppe.pl, na forum polskiej ligi Uncharted 3 i tutaj. Miało być w większej ilości miejsc, ale po wielkości zainteresowania sobie dałem spokój.
Na Backdashu dałem info, że jest turniej link do wydarzenia itp. zainteresowani odsyłani byli do nas gdzie były szczegółowe informacje.
Nigdy jeszcze nie widziałem turnieju, na który trzeba byłoby się zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem i podpisywać o udział umowę cywilno-prawną w trzech egzemplarzach, w tym jeden dla księgowego projektu. Bywało, że masa ludzi dopisywała się ostatniego dnia, a bywało, że zbierała się brać po drodze. Następnym razem polecam dać termin zapisów do - i tu data na miesiąc przed turniejem i święto, wtedy każdy zainteresowany zadba o zapisanie się.
Tyle dzidzia ma kłopocików.
No tak jeśli to ma być robione dalej w podwórkowym stylu to mi to nie bardzo odpowiada, z zawodu jestem księgowym i może to nawyk z pracy, ale chciałbym mieć wszystko zaplanowane i wpłacone jak trzeba, bez nerwów i ganiania na koniec. Co do terminów były 4 tygodnie na turnieju online SFxT i co? Gracze polecieli sobie w kulki i turniej też odwołany z powodu rozegrania, aż jednej walki fazy DE.
Nie odpowiada sposób organizowania turniejów przeze mnie? To w przyszłości nikt nie przyjdzie i tyle, ja nie uszczęśliwię wszystkich.