Super zlocik polany turniejowymi zmaganiami wypadł bardzo dobrze. Największe gratulacje oraz +miliard do respectu leci do Zajmana za z organizowanie tak dobrego eventu (czekam na więcej ). Pomysł na miejscówkę był trafem w środek tarczy,jeziorko,grill,procenty,granie w pile,abordaże itp. To tylko nie liczne z atrakcji jakie uświadczyłem Mojego występu w turnieju Tekkena nie będę komentował bo to był chyba najgorszy mój występ w tę część ale chyba i nie mój (Hi Gajda,Nevan,Snake-aka c**jec ;d).
Mini prywata:
Ryld: Uświadomiłeś mi że manual to nie wszystko i brakuje mi przede wszystkim ogrania i dużo praktyki. Taki mały bonus odemnie
http://www.youtube.com/watch?v=1VZahobe9Io&feature=youtu.be Bati,Rupert: Fajnie że wpadliście,wysokie miejsca w turnieju. Rupert: Dobry ten bimber
Limanowa: Super było Was znowu zobaczyć,szkoda że nie zagrałem z Hikrushem i z Wieśkiem,za to z Magą nagrałem się turniejowo po wsze czasy Gordaf widzę ładnie przyskillił,kupuj Jlf'a i morduj dalej Btw. Pyszne naleśniczki :mniam:
Mace: Dzięki za grańsko u Ciebie,wysłuchiwanie bzdur moich i węża no ale tak to niestety już z nim jest -_-. Pańćkrałt oczywiście 1 klasa :] szkoda że więcej w soula nie pograliśmy ale i tak ładnie Ci poszło w turnieju a no i graty za zbicie pijanego Gajdy (tak,to też się liczy )
Pepe: To żeś w końcu udowodnił że umiesz zajmować ładne miejsca i to nie tylko na konwentach. Tak 3 maj
Nevan,Gajda,Oskar: Z wami Goście z Wrocka jak zwykle był ubaw po pachy + zaj**iste grańsko w taga. Trzeba by się na jakieś granie zgadać
Frizen,Benek,Qjon: Graty za 1 miejsce w teczce gdzie dzień przed turniejem że może być ciężko,tak pokazałeś klase , Benio kupuj sticka a będziesz jeszcze większym rozk**wiatorem ;d Kujonie szkoda że tak się namieszało w turnieju MK bo widziałem Cię w finale już...
K': To co ty robisz tym Lawem to naprawdę jest impressing (przynajmniej dla mnie ;p ),ładnie mnie zmiotłeś w tej grupie. Jeszcze was wszystkich tam ubije...kiedyś.... anyway,dobre fajty w T3 i taga ;]
Kaziu,Owiec: Fajnie było was poznać,widać że spoko ziomki jesteście i że ogarniacie grę. Przyjeżdżajcie częściej na zloty/turnieje
Namu i Gaawa: Szkoda że tak wyszło z tymi miejscami do spania no i z wyjsciem Gaawy w tekkenie. Gdybym wiedział to bym się podłożył bo w zestawieniu i tak 4 miejsce z grupy nie ratowało mnie przed niczym a tak to byś sobie pograł jeszcze
Pychu: Ale żeś dał dupska w stricie mogłeś się uploasować na wysokiej pozycji a tak....
Kot: Jak 2 dnia rano wszedłem i zobaczyłem Cię spiącego na moim łóżku to w pierwszym momencie przyszło mi pare pomysłow do glowy co by Ci tu zrobic o to kilka z nich (kubel zimnej wody na glowe,szklanka robaczkow pod koldre,tradycyjne wysmarowanie pasta do zebow albo wymalowanie wlosow na kolor teczowy ) no ale stwierdzilem ze w koncu robisz za mistrza patelni to Ci odpuszczę Gratsy za zbicie Snejka w grupie Mahvela
Di: Graty za 1 miejsce w Soulu no i Fajna ta koszulka za 6 miejsce
Hiryu: Mimo ze się pogodziłeś ze Snake'iem to i tak zamieszczam co by ludzie pamiętali
http://www.youtube.com/watch?v=ymrWHPoEd5U&feature=youtu.beJeśli o kimś zapomniałem to najmocniej przepraszam ale po prostu dopiero co wstałem a wczoraj sobie jeszcze trochę popiłem
WSTAWIAM POSTA KOLEJNY RAZ (3 CI JUZ) BO ZOSTAŁ USUNIĘTY A JAK ZOSTANIE KOLEJNY RAZ USUNIĘTY TO WRZUCE TO JESZCZE RAZ.