Czas abym tez coś szrajbnął, wkońcu wypada
nie chce powtarzać kolejnych ochów i achów, już każdy wie jak było, ale o akcji ABORDAŻ nie zapomne do końca życia
taka akcja, ktora juz napewno sie nie powtorzy, a takie akcje + wodka + trzoda + flakon dają naprawde takie wspomnienia, które będą ktwić w pamięci na lata
A to że turniej zaczął się z 7dmio godzinnym opóźnieniem wcale mnie nie dziwi, sam przyjechałem w sobotę, widząc twarz Adasia G i Aleksandra M. wiedziałem co sie działo i co się dziać będzie. Do tej pory zastanawiam się też jakim cudem ominęła mnie wizyta evil_cocka i jego kompana z Krakowa
Chcę też przeprosić za mojego zgona, lecz tłumaczyć się nie mam zamiaru ;p Rzuce paroma prywatami, jeśli kogoś pominąłem to oznacza że jest niegodziwy
Zajman - props na sto dwa za ogarnianie wszystkiego
no i domkowa gościna zacna, mam nadzieję iż napewno się kiedyś powtórzy
Tokis - coś żeś posmutniał ostatnio ziomuś, ale granko przed wyjazdem było wyśmienite, dzięki!
Olga - the best assistant, następnym razem musimy dopracować lepiej rozpraszanie moich przeciwników
Oskar - dzięki za pogaduchy o muzie, no i wielkie gratsy dla Pana Kapitana, szkoda ręki jeno, ale znając życie już sie zagoiła
No i wielkie propsy za zapowiadanie akcji ABORDAŻ na streamie do wyłączonego mikrofonu <3
Maga - przepraszam
następnym razem Cie dojadę, obiecuję <3
Jaga - robisz najlepsze naleśniki na świecie <3
Hajkrasz - Cwicz kary na Baeka a zobaczysz, że jak ktoś go zna to Baekowi nawet p***d nie pomoże
gratsy za przyskillowanie, kosisz ;]
K - mi sie tam dobrze grało, ale fakt, czuje niedosyt
Gordaf - przepraszam
Benek - oj ziomek gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było
manual-petarda, przestań łykać gówna a wygrywasz wszystko!!
Frizen - do Ciebie na spary to trzeba wysyłać zaproszenie na piśmie
anyway gratsy za wina w finale!
Reprezentanci GOP - bez Was to nie byłoby to samo ;*
Snake - przepraszam
Nevan - ogarniaj
Gajda - ogarniaj
no i serdeczne pozdrowienia dla
Rylda który użyczał mi pada, sorry za jazdy z kablem
spoko ziomek z Ciebie, musimy kiedyś siąść do wazonu
no i Gaawa, dorzucił swoje trzy grosze do mojej turniejowej gry w tekkena, pozdro!
Anty-pozdro dla
Di i jego zielonego goryla
Karne kutasy lecą do Tundry, Muflona, Cisa i całego Poznania za niepojawienie sie
przykro...
No i największe pozdrowienia dla
KAZIA KTÓRY GRAŁ W MORTALA! pozdro
PS. Niespodzianka ode mnie:
http://www.youtube.com/watch?v=s_Pv63DbV7EMam nadzieje że powtórka niebawem, je.bać turnieje, nic tak życia nie upiększa jak samara coraz większa! ELO!