"Słońce, plaża, zimne drinki"Witam wszystkich z mokrego Wrocławia, dla mnie wyprawa na Lagunę skończy się dopiero jutro, ale po kolei. Część ekipy LTF razem z "Pierwszą szklaną Szczecina" po 5 godzinach jazdy zjawiła się na cudownej miejscówce i zaczął się dla nas najlepszy event odkąd pamiętam. Piękne słońce i uśmiechnięci ludzie przywitali nas na wstępie, nerdownie już trwały w domkach Limanowa i Capcom, nasz służył w zasadzie do snu i Vudżitsu xD
Miejscówka i klimat były na tyle wyj**ane, że w zasadzie większość osób zapomniała o tym, że mamy grać jakieś turnieje. Oczywiście Di i Snake nie poszli za większością i było widać małą spinkę na ich twarzach...
Turnieje zaczęły się dość późno i skończyły się też dość późno, w tym miejscu chciałbym zaznaczyć, że AE nie okazało się żadnym main eventem... TYLKO 16 osób zapisanych na turniej to śmiech na sali... Niezrozumiałym jest dlaczego znalazło się to w ogóle na streamie... Zero hajpu i 4 osoby na krzyż- w tym "komentatorzy" streama. Żal- tyle ode mnie w tym temacie.
Turniej TK przebiegał dość sprawnie, nie obyło się bez niespodzianek- Gajda i Nevan nie wyszli z grupy- Vudżitsu i Laguna razem niszczą każdego, gratulacje należą się dla Ruperta za czwarte miejsce, Bati świetnie (zresztą jak zwykle) zagrał Kingiem i zajął 3 miejsce, Tokis trolowal ludzi w turnieju Lei-em oraz swoimi pozostałymi "topami z dołu tier listy"- co pozwoliło mu zająć drugie miejsce, Frizen wygrałi w zasadzie tyle w temacie...
Bajzel jak sam sk**wysyn był na turnieju MK, Di wygrał, ja i Qjon już spaliśmy (była już 4 w nocy) chociaż mieliśmy grać dalej w DE- nie do końca rozumiem dlaczego z tego powodu Pitrex został tym sposobem wyeliminowany z turnieju i nie mógł grać w DE...
SCV i MvC były poza moimi granicami pojmowania, więc nie mogę napisać o tym za wiele, ale o dziwo te turnieje się odbyły.
Jestem słony, bo nie odbył się turniej SFxTK- chociaż zapisało się na niego 18 osób, czyli więcej niż na AE... W związku z tym mam małą propozycję, następnym razem turnieje powinny się odbywać w kolejności od największej ilości uczestników do najmniejszej liczby uczestników!!!!
W związku z wydarzeniami na zaistniałymi na Lagunie, mam pytanie, czy scena 2D istnieje poza Bursą??
Cała impreza zakończyła się w niedzielę, czyli już w zasadzie wczoraj, było mega- super pozytywny klimat i gościnność Limanowej zaliczam in plus.
Czas na DUŻĄ prywatę:
Specjalne podziękowania należą się dla małej ciałem ale wielkiej duchem i przede wszystkim odważnej-
Złotej Karoliny- która podjęła się poprowadzenia Wieśkowego "złomu"- dzięki tobie, przeżyliśmy mega śmieszny trip razem z Wieśkiem i Tokisem, lol w c**j- ludzie w Żywcu tankują tylko po północy
Kot- z całym szacunkiem dla twojej skromnej osoby, ale nadajesz się chyba tylko do solenia pomidorów- gotowanie i komentowanie na streamie sobie odpuść, szczerze... Laguna moment... Bitch please
Hyriu- cieszę się, że podejmujesz się ciężkiego zadania jakim jest komentowanie streama, ale duużo ciebie jeszcze pracy jeszcze czeka, HYPE ma być, pamiętaj
Zenson- pamiętaj, problemy nie istnieją xD, a w Vudżitsu będziemy jeszcze skillowac na następnym evencie-to pewne
Di- fajnie, że mnie lubisz xD
Qjon- eleganckie buty, pierwszy raz wypiłem z tobą wódkę, nie sądziłem, że Wrocław tak będzie hajpował to, jak się okazało,niezwykłe wydarzenie
Rupert- dałeś radę
cieszę się że potrafisz się przyznać do kłamstwa
Tokis & Olga- super, że się pojawiliście- z wami to nawet nie trzeba grać
super Vudżitsu, fajne rozmowy
Frizen- popracuj nad wspinaczką, bo schody okazały się dla ciebie bardzo strome xD spiłeś się przeokrutnie- nie wierzyłem, że dasz radę w TK6
Cała Limanowa- dzięki za naleśniki, mega z was ekipa
gratulacje należą się dla dziewcząt- nie wierzę, że dałyście radę ogarnąć domek, gotować i wytrzymywać z pijanymi nerdami
Kej- jak zwykle- fajnie się grało
pamiętaj, ja nie robię hopkicków na pauke xD
Pitrex- przez przypadek okazałeś się najbardziej salty na całej Lagunie
pozdro i poćwicz
Snake- sprzedaję SFxTK, to jest bez sensu- zrobili nam cancel turnieju na pałę...
oskar- pijemy jak zwykle- to się chyba nigdy nie zmieni
Benek- nie gub okularów to ci ich nie będę zabierał
dokończ hasło Laguny
Okswa- spoko z ciebie ziomuś, następnym razem liczę na wspólne Vudżitsu...
Nevan- dzięki za transport, Vudżitsu i nocleg- jesteś mega :* tylko więcej nie rwij mi włosów z dywanu...
ZAJMAN- JESTEŚ BOGIEM- czekam na jeszcze, dalej nie ogarniam rozkminy o księżycu
Tak jak pisałem na wstępie, nie dojechałem jeszcze do domu, ale podczas tego eventu narodził się nowy klan-
KLAN VUDŻITSU!!! Tak super imprezy to już dawno nie przeżyłem!!!
Ludzi, którzy nie przyjechali, ŻAŁUJCIE, bo naprawdę jest czego
Jeśli o kimś zapomniałem to z góry przepraszam
P.S. Solo- jesteś parówą
No i j**łem posta...