Bursa super jak zawsze.
Podziękowania:
Dla Hiryu za ogarnięcie turniejów (poza SFxT) oraz Crono/Snake za ogarnięcie SFxT
Dla Kossaka za to, że okazuje miłość (nie do końca fizyczną) tym samym postaciom co ja (Deadpool, Cody, Sakura).
Dla Snake'a i ponownie Kossaka za liczne spary w Marvelu i niezliczoną ilość naprzemiennych salty runbacków.
Dla całego Poznań Dojo za treningi, hype, wsparcie, doping, pogaduchy, śmiechawy, granie w ogólnym pojęciu, piłkarzyki, energetyki, chipsy i rollento kebaby
Dla Szostaka nie tylko za grę, ale również za wspólne zainicjowanie kółka dyskusyjnego w piątkowy wieczór i liczne tematy omówione tam ^^
Dla Hayata za granie i pogaduchy w jakimś normalnym języku wreszcie... szkoda, że i tak tego nie zrozumie. Może przetłumaczy sobie
Dla Grabczasa za granie w VF. Nawet jeśli niedługo, to przynajmniej płytka się rozgrzała gdzieś indziej niż w mojej konsoli
Dla Tejotla za "cobursową" zwałę. BTW, jak jesteś najebany, to przypominasz mi co chwilę, żebym nie brał Twoich tekstów na serio
Seriously, who does!? ^^
Dla pozostałych uczestników tu nie wymienionych również podziękowania. Gdyby nie nasza rodzima scena bijatykowa (ale i skromnie czeska a i nawet z Kuwejtu), takie spotkanie by się nie odbyło.
Specjalne "Damn, you're the saltiest guy and the biggest dick I've met" Bursy dla Moonspella. Trajkotanie o tym jak Ci źle i jak wszystko jest bez sensu przez CAŁY czas grania w cokolwiek innego niż MK to pikuś przy tym chujskim zagraniu z wielkim fochem w SFxT. Naprawdę nie możesz nawet podziękować za walkę ani podać ręki kolesiowi, który przyjechał tu specjalnie zza granicy? You're a tool. Nie znam Cię prawie wcale, ale z tego co widziałem, nie żałuję. Stay free, stay salty, stay the fuck away from me. Thanks.
Dzięki raz jeszcze, 3majcie się i do następnego spotkania. ^^