Pograłem 30 minut na razie i tak. Brak practise'a, brak comand listy, nie mozna zmienic stroju postaci?? Devil Jin i Kazuya wygladaja identycznie!!! k**wa mac, ciagle sie gubie kto jest kim. Ogolnie pod sciana jest taki chaos ze czasami robi super combosa na scianie nie wiedzac czemu i jak. Widze, ze trzeba bedzie ztagowac sobie na przyciskach przynajmniej dwa TAG'i. A najlepiej 3.... Co jest dziwne jak dla mnie, bo przez to brak miejsca na inne skroty. A z tego co zauwazylem nie mozna wciskac zwyklego taga plus jakis guzik by np. zrobic rzut druzynowy. Zmiana postaci ogolnie plynnie, ale trzeba ja praktycznie wcisnac robiac cios, bo inaczej postac sie spozni. Ciezko na reakcje mi bylo zmienic postac by kontynuowala juggle'a. Mozna tez ztagowac od razu bounda ze zmiana postaci. Czyli cios, ktory kazda postac robi tak samo i nastepuje natychmiastowa zmiana. Co ciekawe, postac zmienia sie tylko wtedy, gdy cios trafi w przeciwnika, na bloku sie postac nie zmienia. Nie chce mi sie zgadywac jakie nowe ciosy kto ma i jaki input tego jest. Trzeba to gdzies znalesc, brak practise'a przezyje ale nie brak command listy. Ogolnie wybili mnie troche z rytmu. d/f+1,2 Kazika to teraz zupelnie inny cios, ktory nie bounduje. Drugi hit to JS, ale podejrzewam ze tylko na CH wybija, a tak to drugi cios leci na blok. Odechcialo mi sie grac. Natomiast na pewno potwierdza sie to ze Mishimy zabijaja. Nawet walac jakies pseudo juggle, z punchami i tak sporo dmg kroilem, a co dopiero jak sie obczai te gre...