Jeszcze Snake napisał że jest zainteresowany na tych samych warunkach co ja
Jak nie uzbieramy 5 osób do teamówki Marvela to nie wiem, czy aż tak mnie ciągnie - sam nocleg to ~50€, drugie 50€ to wyżywienie, wejście na turniej to 20€, a po 22 stycznia już 25€ (a niektórzy chcą się na kilka zapisać). Do tego koszt przejściówki do X'a, no i nie wiadomo, czy na miejscu będą pady przewodowe. No i ten, pamiętajcie, że jeśli chcemy wziąć udział w turniejach 3v3, to musimy pojechać już w czwartek. A w niedzielę turnieje trwają planowo do 20:00, więc albo wracamy nocą, albo dopiero w poniedziałek.
Zależnie od tego na ile dni pojedziemy i czy będziemy tam robić sobie jakieś obiadki i nie wydawać na żadne bonusy, czy też codzienne żarcie w Macach i alkohol, no i na ile turniejów każdy pójdzie, wydatki mogą sięgnąć od 100€ do 200€, choć najprawdopodobniej będzie to gdzieś pomiędzy (najtańszy wariant zakłada powrót nocą i codzienne oszczędzanie, najdroższy codzienne obżeranie się na mieście i wzięcie udziału w kilku turniejach). Przy obecnym kursie euro (4.5) - wychodzi 450 do 900 zł, powiedzmy że w praktyce będzie to jakieś 600 zł... I to wszystko nie licząc transportu, który może nas wynieść dużo drożej. Zatem wiecie, jak to przekroczy w sumie 1000 zł to ja nawet nie myślę o wyjeździe. Więc jak to nie będzie jakiś większy wyjazd i nie zrobi się jakaś większa grupa, to chyba nie ma co wydawać pieniędzy... Choć na obecną chwilę jestem bardzo zainteresowany - w końcu chciało mi się to wszystko sprawdzić, policzyć i opisać
@edit: Jak faktycznie będziemy wynajmować autokar to może odezwiemy się do Czechów?