Wow, lepiej pozno, niz wcale
Po przeczytaniu wszystkich postow postanowilem sie odezwac i podziekowac czesci osob
No to jedziemy... kolejnosc jak mi przyjdzie do glowy
Di - Jakubie, ogromne dzieki za pomoc wszelaka. Dzieki Twojej karcie SIM (nie obylo sie bez zonglowania) i chwilowemu sedziowaniu : ) na strefie A6 udalo sie wszystko przeprowadzic pomyslnie. Zreszta to tylko najbardziej namacalne przyklady, bylo tego duzo wiecej. Fajnie, ze jestes z Wawki, wisze Ci duuuze piwo : ) Jak tam efekty rozmow o wyjazd jako komentator? Ja z innej beczki ruszylbym do Dżakarty, bo tam jest final Pan Asian Championship (w tym takze SMC na chyba najwyzszym poziomie poza Korea), ale to bedzie bardzo ciezkie. Pozniej jeszcze San Paolo (Pan American Championship) i tez raczej za daleko. No coz..
Furb - za to, ze sie nie poddales po pierwszym meczu i parles naprzod z doskonalym efektem. Przyznam sie szczerze, ze byles najwieksza jak dla mnie niespodzianka turnieju, sadzilem, ze to Kuba znajdzie sie w TOP3. Mila niespodzianka byla w postaci tego netbooka, prawda? : ) Nikt nie przypuszczal, ze takie beda nagrody za trzecia pozycje, a tu prosze! Mam nadzieje, ze to nie Twoje ostatnie slowo
Tenshi - za 'przygotowanie psychiczne'
I za to, ze choc w kiepskim stanie po przegranej w T6 (choc jeszcze nie ostatecznej) jednak wrocilas do gry i to z calkiem niezlym skutkiem i tu, i tu. Gdybys jak sugerowalem potrenowala troche, to zaszlabys jeszcze dalej, kto wie, czy nie na podium
Na pewno bede sie do Ciebie odzywal, chocby po to, ze trzeba sie mentalnie przygotowac : ) Gratuluje dobrego wyniku w obydwu turniejach, nie znam drugiej dziewczyny grajacej w dwie rozne gry w finalach krajowych. To moze za rok 2x podium? ; )
gaawa - kurcze, przepraszam za to, ze caly czas was mylilem z Furbem
Jakos tak samo wychodzilo ^_^ No i jestes w TOP4, tez mily akcent
Tundra - szkoda, ze nie przyjechales. Ja Cie widzialem w TOP4 spokojnie
Obys nie odpuscil sobie nastepnym razem, masz jakis potencjal. Dzieki za wpolne rozmowy, osobiscie za absencje opierdziele Cie innym razem
Olga - dzieki za fotki podczas finalu! No i tak jakby, widzimy sie na lotnisku (zapewne 6tego ; ) wraz z Tokisem rzecz jasna, to moze znajdzie sie chwila zeby pogadac, pozniej bedzie juz ciezko : )
Frizen - postaramy Cie z Krzychem przekonac do komorek bardziej, czasy tylko dzwonienia z nich sa co najmniej dwie dekady za nami
Fajnie, ze TOP2 z obydwu naszych gier jedzie do Korei.
Tokis:
!!!Jesli dobrze zrozumialem, masz w zasadzie oplacona znakomita wiekszosc rzeczy w Korei. Mam taka propozycje - uderz do organizatorow i zapytaj sie, czy mozesz wykupic slot. Podobno kosztuje to 6000 zl, ale majac juz oplacony przede wszystkim PRZELOT, zakwaterowanie i wyzywienie (nie wiem, czy ubezpieczenie - obstawiam, ze tak - i transporty lokalne - obstawiam, ze nie), to moze ta kwota kurczy sie do jakiejs mniejszej wartosci? Masz pelne prawo startowac i rezprezentowac nas w Korei, masz w koncu miejsce na podium (tak samo Furb, ale on musialby wylozyc pelne 6k PLNow) a to jest jedyne wymagane kryterium - reszta to pieniadze na slot, pytanie jakie. Jesli chcesz, moge o to zapytac jutro orgow, ewentualnie sprobuj jeszcze uderzyc przez Jakuba, choc ja pewnie jade tam osobiscie, wzglednie zapytam przez telefon. Jak moze slyszeliscie, jest podobna inicjatywa w przypadku gracza FIFY 10, Bartasa (Bartka Tritta) - zebral na wlasna reke cos kolo 3k i potrzebuje reszty tej kwoty. Uwazam, ze warto wyslac choc dyszke. Bedziemy potem pic razem w Korei (PO WSZYSTKIM!
), a co!
To jak? Wchodzisz w to?
Avi - do piekla z moja skromnoscia, WCG PL to BYL cel minimum : P Ale moj nick to z samych duzych znakow plz : P Nie mielismy okazji sie poznac, ale moze uda sie zalatwic taka nakladke WCG, to dam znac : ) PS. Nie kojarze tej wypowiedzi z mistrzem, mowilem duzo rzeczy, roznych i dziwnych, czasami gadalem straszne bzdury, dzieki wszystkim, ktorzy mnie poprawiali : D Za malo snu, jedzenia i ogolnie czasu na zlapanie oddechu czasem..
Kot - dzieki za fajna recenzje z WCG PL/SEC, ale prosze.. nie tworz presji na nas w A6
To w CS zlota piatka jest faworytem ; w Korei w A6 to makabrycznie ciezko bedzie nawet wyjsc z grupy - wiesz, jak graja Azjaci? Gralem z Koreanczykami i Japonczykami i prawde mowiac, bylo naprawde ciezko. W kwestiach opanowania na nawet najtrudniejszych trasach (Szanghaj..) to mozna miec tylko uznanie - sa BARDZO regularni i jesli robia bledy, to raczej male. Ja sie modlic bede, zebym wyszedl z grupy, tak samo pewnie zreszta Krzycho. Taki sobie zreszta postawilismy cel minimum, ale jesli to nie wyjdzie i bedziemy na miejscach 3cim lub dalszych - prosze, nie bijcie... Nie jestesmy w stanie niczego obiecac. Krok po kroku...
Do wszystkich grajacych na turnieju A6 (Tenshi, Furb i gaawa) - na pamiatke i nie tylko zrobilem drabinke:
http://challonge.com/trogdorMialbym prosbe - czy moglibyscie przypomniec mi dokladne wyniki (stan w mapach, np. wygrana 2:1 albo przegrana 0:2) ?
Mam bowiem i drabinke samego turnieju (ukradlem (HAHA) i mam w domu, ta z SECa zreszta tez ^^ - podesle zdjecie w wolnym czasie), ale na niej nie ma wynikow w mapach.
I przepraszam, ze nie mialem okazji do wiekszosci z was, w wiekszosci przypadkow podejsc, pogadac - nie mowiac o tym, zeby sie gdzies przejsc i napic razem, bo po prostu nie mialem mozliwosci/czasu/czegokolwiek. Niektorzy widzieli, co sie dzialo, to wiedza ocb.