Dobra, w końcu mam chwilę na wyskrobanie jak to się zajebiście bawiłam podczas minionego eventu, chociaż słów na to nie znajduję...
Otóż była to MEGA impreza MEGA kalibru i na początek niech każdy kogo tam nie było żałuje, bo działo się, oj działo! Większość chyba myślała, że zwyczajnie nie ma po co tyłka ruszać do stolicy, tymczasem okazało się, że impreza przeszła wszelkie (przynajmniej moje) oczekiwania. Cóż.. strata dla Was
Przede wszystkim dzięki warszawiakom za gościnę, miło było poznać Was lepiej
Di - super organizacja, pro w każdym calu! Potrafisz hajp nakręcić. Super, że przy tekkenie z dnia na dzień gromadziło się więcej ludzi wszelkiego pokroju. No i uratowałeś nasz honor w pokazówce hehe
Mam nadzieję, że kiedyś wybaczysz mi ten konkurs... No i następnym razem koniecznie trzeba rozrzucać smyczki backdasha
Frizen, Tokis - gratulacje i dzięki za gościnę w hotelu, miło było dzielić łoże z polską czołówką
Widzimy się ponownie w Korei chłopcy
Frizen nie spinaj wora przed kamerami/publicznością a Ciebie Tokis z przyjemnością się ogląda na wielkiej scenie. Zajebiście komentujesz i masz elo ekspresję, zazdroszczę Ci tego.
Gajda - widzisz, jak chcesz to potrafisz! gratsy!
Hejt - dzięki za party i wspólnie spędzony czas, rapowanie, granie, opanowywanie nerwów, nerdów itd itp <3 Niezmiernie się cieszę, że odegrałam się w turnieju hyhy
Avi - dzięki za miłe słowa. Cieszę się, że poznałam Cię lepiej, strasznie pozytwna z Ciebie dziewczyna i czuje w Tobie niebezpieczną konkurencję w kibicowaniu! Brawo za przyjazd z dalekiej północy gdzie pije się na deptaku
Chyba tylko my dwie przybyłyśmy spoza Wawy ot tak se, bezinteresownie
Cambion - "było sobie życie"
nie no lowciam Cie! Cieszę się niezmiernie, że posiedziałeś z nami i że nie trafiłam na Ciebie w drabince, bo musiałabym Cie zbić hehe
Tenshi, Robson - niewiele brakło do podium. Może troszkę zimnej krwi? Choć łatwo się mówi... Robson, dzięki jeszcze raz za multisy, zaraz się za nie zabieram
Szkoda, że nie zostaliście dłużej. Ale za to macie u mnie w paczce strasznie fajną słitaśną fotunie ;P Pozdro dla Was!
Namu - słodziak z Ciebie, że jej... Czy my w końcu kiedyś zagramy do cholery?
Zenson - o człowieku... jak o Tobie pomyśle to mi się ryj cieszy! Mega pozytywna dusza z Ciebie. Aha no i czekam na rewanż haha
Nevan - pierwsza porażka tak Cię dobiła, że już później ciężko było złapać Cię uśmiechniętego. No i też nerwy Cię zjadły. Ale pamiętaj co mi mówiłeś w Łodzi - nie w tym roku to za rok, ale na pewno kiedyś Ci się uda, trzymam kciuki
Słoniu - POŁYK HOPKIKÓW
Kot, Vince - mam nadzieje w przyszłości na jakieś freeplaye, bo jak narazie spotykamy się niestety tylko w turniejach, trzeba to nadrobić.
Robson, Zenson, Gaawa, Furb, Kot, Hejt, Bumela, Kosu, Tokis - dzięki za spary, chcę więcej!
Jako naczelny fotograf podaję linka do fotek z WCG oraz SEC:
https://rapidshare.com/files/40992568/WCG_i_SEC_2011_Warszawa.rarLink do zdjęć z imprezki u Hejta idą na PM'ki na fb tylko do osób, które uczestniczyły w tym nieprzyzwoitym melanżu, ponieważ nie nadają się na publikację tutaj
Podsumowaując to HIGH LIFE!! Korea na nas czeka, nawale tam gigabajty fotek nowym gadżeciarskim samsungiem a po powrocie odpalę je w ramce cyfrowej i będę się upajać przygodą
A pomyślałby kto, że kiedyś toczyłam z chłopakiem wojny o granie...