Hmm... no dobra, dzis zamienilem slowo w zasadzie tylko i wyglada to tak, ze beda poslizgi z tym, o czym pisalem wyzej.
Drabinka WCG PL pojawi sie w najlepszym razie przez weekend, a najgorszym - pozniej. Mowa o poniedzialku or what.
To samo news o finalistach - a i to wymaga naszej interwencji (adnotacja na dole mojego posta).
Grupy w SEC jak wyzej, bez zmian. Deadline jest na poniedzialek, choc jakims cudem mam przeswiadczenie, ze i tu moze byc obsuwa.
Nie bede nikogo tam usprawiedliwial, ale fakt faktem, maja kupe spotkan i roboty, nadgodziny to norma, wiec probuje to wszystko trawic na spokojnie : P
Jeszcze jedna rzecz: z tego co zrozumialem, gracze uczestniczacy w finalach WCG PL beda mieli darmowy 'wjazd' takze na SEC. Bilet=opaska=prawo wstepu na te 4 dni, tak to zdaje sie funkcjonuje.
Kuba (Di) - mam prosbe - gdybys mogl przygotowac krotka charakterystyke zawodnikow Tekkena uczestniczacych w finale WCG PL i przeslac do Damiana (i innych osob odpowiedzialnych za strone), to byloby super. Moze wtedy zedytowalby news na szybko dopisujac przynajmniej was, a byc moze i nas (choc raczej bez opisu, pewnie imiona nazwiska i ksywki).
Dzieki z gory.