Rzadko w sumie cos pisze o sobie, ale tu jest taka mala i fajna garstka ludzi, ze chyba warto cos skrobnac.
Na co dzien pracuje jako informatyk w pewnej firmie. Od roku mieszkam w Poznaniu, wczesniej mieszkalem kilka lat w Warszawie. Obecnie interesuje sie glownie sportem - przede wszystkim silownia i bieganiem. Na drugim planie jest muzyka i gry. Z tym, ze gry generalnie kupuje, bo jestem tez kolekcjonerem ich. Mam calkiem fajny zbior, w ktorym jest dosc duzo unikalnych pozycji. Muzyka to moja wielka pasja. Nie znosze tego okreslenia, wiec nie powiem, ze slucham wszystkiego. Mam swoje ulubione gatunki i wykonawcow. Numer jeden to przede wszystkim Massive Attack, Goldfrapp, Marilyn Manson, The Knife, Fever Ray, Royksopp, Lykke Li, Ladytron, The Prodigy... Mnostwo tego jest. Uwielbiam tez chodzic na koncerty i zawsze jak ktos ciekawy sie pojawi w Polsce albo blisko za granica to jade na jego wystep. Mam tez grupke przyjaciol, z ktorymi spedzam codziennie czas. Aktualnie walcze z kredytem na mieszkanie.
No to tak po krotce ; )