Hm... Ja narazie musze sie zając ostatnim rokiem szkoły - zawodowy z infy i maturka. Potem mam zamiar przez jakis czas ( najpewniej pół roku) pracować jako cokolwiek a potem wyruszyc na rejs z buta przez część świata, znajdując sobie po drodze jakieś robótki. Zainteresowania poza graniem? Hm... Dużo czasu poświęcam na muzyce, swego czasu dorabiałem se DJując w jednej knajpie ale stwierdziłem że się do tego nie nadaje i sie skonczyło : ) Przełkne wiekszość gatunków o ile brzmia dobrze - nie przepadam za gatunkami ktore same w sobie sa noszone przez jakies idiotyczne ideologie. O ulubionych gatunkach mi ciężko pisać więc napisze ulubione zespoły :
Aphex Twin, B-Complex, Slagsmålsklubben, Royskopp, Burzum, Queen, Miles Davis. Nie napisałem o kompozytorach muzyki z gier bo lista wtedy wyglądałaby zdecydowanie 10 razy dłuzsza. Lubie dyskusje o metaświecie typowo przypuszczeniowe, stare opowieści detyktywistyczne G.K. Chestertona, komiksy - ambitniejsze i mniej ( Jojo's Bizarre Adventure, Hokuto no Ken, Marvel).
Lubie hazard w ktorym można obwiniac samego siebie - texas hold'em i moja ukochana gra do konca życia Mahjong (nie pasjans ktory można czesto na necie/kompach spotkać tylko gra hazardowa) niestety ekipa sie wykruszyla a do tej grzy trzeba koniecznie czterech osob : (
Narazie nic innego mi do głowy nie przychodzi : (
EDIT: Olaboga ile to ja rzeczy zapomnialem napisac . Ostatnio zacząłem se biegać choć miernie to idzie, kiedyś bawiłem sie w sesje rpg i chinskie bajki ale z tym to raczej juz skocnzylem. Ogólnie to znam 4 języki i z chęcia naucze się ich więcej. Tak dużo bo w paru krajach mieszkałem po 4-5 lata więc czysto polakiem to ja raczej nie jestem. Do polski przyjechalem jak miałem isc do 5 gimnazjum nie znając zupelnie języka, co było na tyle fajne że pierwszy rok probowalem sie oduczyc mowic na nauczycieli na "ty" przez co mówiłem nauczycielkow doslownie zeby sie odsunely od tablicy bo nic nie widze : D Moja chęc uciekniecia z polski zapewne spowodowana faktem że bywałem w innych krajach na dłużej i jednak czuje że dla mnie kraina marzeń toto jednak nie jest. Jeszcze lubie robić se jaja na necie ; )
EDIT2 : kiedys zbierałem torebki z cukrem i gumki do scierania