Chciałbym podziękować wszystkim za przybycie, tym których miałem okazję gościć i pograć, pogadać, pośmiać się. Tak naprawdę to gram w tą grę już tylko po to, by móc spotkać się z takimi ludźmi jak Wy. Turniej okazał się wielkim hitem jeśli chodzi o frekwencję i dodatkowe atrakcje ;-)
Prywata:
Pitrex - zawsze na zlotach jakoś mijaliśmy się, najwyżej spotykaliśmy się przy kieliszku ale nigdy nie mieliśmy okazji się poznać. Cieszę się, że wpadłeś i mieliśmy możliwość więcej ze sobą pobyć, jesteś naprawdę równy facet, można z Tobą porozmawiać praktycznie o wszystkim. Szkoda tylko tego Taga, trochę sam zjebałem ale cóż, będę wiedzieć na przyszłość;-)
Solo - nareszcie wpadłeś i każdy mógł się nacieszyć Jareczkiem! To co było przed samym turniejem to miazga - totalna wyjebka, o mały włos "nie byłoby niczego"
Bard - człowiek z jajami ze stali - po kilku demonstracjach chyba każdy wie, że to prawda. Wpadaj częściej, uwielbiam Twoje towarzystwo i że tak powiem mam ochotę na więcej;-)
KBB - super, że zmieniłeś w ostatniej chwili zdanie i pojawiłeś się. Twoja walka z Mattem była emocjonująca i bardzo wyrównana. Byłeś tylko o krok od wygranej. Pamiętaj, żeby nie stresować się niczym, nieważne z jak wielką gwiazdą grasz - nie trać zimnej krwi. Mam nadzieję, że następnym razem będziemy mieli okazję więcej pograć i porozmawiać.
Olga - rzadko mamy okazję się zobaczyć, ale jak już do tego dojdzie to nie ma miejsca na nudę;-). Dzięki za długie godziny rozmowy, ciężką walkę w grupach i ostry melanż. Bez Ciebie ten weekend nie był by dla mnie tak udany. Uwielbiam Cię :*
Frizen - gratsy za pierwsze miejsce, kolejne do kolekcji! Twój Kung Pało już przestał mnie tak wk**wiać, ale dalej nienawidzę tej postaci. I Rejdena. Ale obaj dostali w dupsko!
Ryld i Dae - super, że wpadliście do mnie, mamy bardzo podobne poczucie humoru i czas spędzony z Wami to świetna zabawa! Walczcie dzielnie, Kombatanci!
Zajcew - czekam na moje pierogi!!!
Gajda - żartując o Twoim 4 miejscu chyba wykazaliśmy się nadmiernym optymizmem. Super Power Pytka nie dla Ciebie. Ogarnij się, bo Twoje zachowanie po alkoholu jest naprawdę trudne do zniesienia - parę razy zrobiło mi się po prostu przykro z okazji Twoich tekstów. To samo tyczy się Borysa. Mam nadzieję, że to się nie powtórzy.
Tokis - dziękuję za grę, ładnie mnie zjechałeś ale miałeś też naprawdę silny doping ze strony Olgi ;-). Gratuluję, ładnie grałeś i cieszy, że są ludzie którzy dalej nie tracą serca do tej gry.
Di - brawa za zorganizowanie naszej niespodzianki dla Tenshi, jej wyraz twarzy był po prostu bezcenny ;-). Nie wiem niestety jak smakował tort, bo adrenalina sprzed paru minut nim został on wręczony skutecznie stłumiła mój apetyt.
Limanowa Team (Gordaf, Dziki, Maga, Hikrush i Jacek, tak? sorki jeśli coś pomyliłem ale sam już nie wiedziałem kto dokładnie jest u mnie w mieszkaniu) - super, że przyjechaliście i mieliśmy w końcu okazję trochę się poznać. Jesteście naprawdę sympatycznymi ludźmi z dużym zapałem do grania. Alisa w rękach Magi zrobiła na mnie duże wrażenie. Trenuj mocno dziewczyno, masz potenszal a Twoje oczy som hipnotajzin ;-)
Manior - dzięki za wsparcie i doping (chodzi mi też o konkurencje inne niż Tekken ;-)), to naprawdę pomaga. Cieszę się też, że nie musiałem z Tobą grać w DE MK bo wiem, czym by się to dla mnie skończyło ;-). Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej gry, Ty i Qjon zrobiliście największy progres w tą grę z nas wszystkich. Szkoda tylko, że nie pykło w Liverpoolu. Ale cóż, będzie jeszcze na to czas.
Moonspell - miło było Cię poznać osobiście i pograć na żywo z Twoim Kabalem. Gratuluję wygranej w Liverpoolu. Dzięki za sparringi o 9 rano, szkoda że byłeś zmęczony - mam nadzieję, że nadarzy się jeszcze okazja kiedy obaj będziemy w dobrej formie.
Vol - fajnie, że zjawiłeś się u mnie na afterze i mieliśmy możliwość pograć offline. Teraz już mogę spokojnie powiedzieć, że jestem w stanie nawiązać z Tobą w miarę wyrównaną walkę w MK Mileena vs Mileena i nie powinno to być zarzewiem kolejnego głupiego konfliktu.
Zajman - dzięki za organizację, ale mimo wszystko wydawałeś się jakiś nieobecny w tym wszystkim, poza zapowiedzią wielkiej gali.
Koko - dzięki za organizację dodatkowych atrakcji, będziemy w kontakcie.
Tenshi - ładnie grałaś, kibicowałem Ci ile pary w płucach starczyło. Mam nadzieję, że jesteś zadowolona z naszego prezentu - zasłużyłaś jak nikt inny! To co udało Ci się załatwić to ogromny wkład w rozwój Polskiej sceny. Pozdrowienia dla Ciebie i Robsona!
Grey - dzięki za... wiesz co;-)
Matt, Devil, Szyper - kiedyś byliście faktycznie świetnymi graczami, ale dzisiaj przydałoby Wam się trochę więcej pokory i skromności (zwłaszcza Devil i Szyper). Teraz scena wygląda trochę inaczej, bo to inna gra. Jeśli nie podoba Wam się to wystarczy w nią nie grać.
Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, ale na afterze u mnie było w okolicach 30 osób - mam nadzieję, że Wszyscy bawili się dobrze i będą miło wspominać ten weekend.
See you around.