Odwołuje to co powiedziałem. Tam jest chyba 7:3. Aeon chyba nie ma w tej grze żadnego dobrego matchupu. Przecież tym sie w ogóle nie da grać chyba. Właśnie robiłem listę ciosów, które Ivy może u niego ukarać. Dosłownie wszystko co przydatne ma jakąś karę. Nie rozumiem po co w ogóle istnieją takie ciosy jak 22_88AB? Albo WS A,B? Na serio koszmarna jest ta postać, na razie najgorsza z tych, które sprawdzałem. Nawet 66A mu popsuli w patchu (niby mniej karalne ale nie odpycha już, Ivy to może teraz karać zawsze i wszędzie przy pomocy 4B a przed patchem mogła tylko pod ścianą) czyli generalnie nie ma bezpiecznego SS killera (3A, 66A, 44A - wszystko karalne), żadnego dobrego lowa, mały zasięg rzutów, najgorsze CE w grze i w dodatku zbugowane...
Jak na razie jedynym naprawde dobrym ciosem jaki u niego widziałem jest 1B BE - to z serii tych niewielu jedno hitowych BE, które dają od razu przewagę na bloku i silnego gwaranta na trafieniu. Poza tym ma dość dobry damage w gwarantach z FLY K i dobre RO.
Di, proponuje żebyś zapomniał o tej postaci. Jeszcze teraz można nim wygrywać przez nieznajomość postaci ale za parę miesięcy to będzie horror.